Left Right
scrollTop top

‘De Slimste Mens ter Wereld’: Marc-Marie Huijbregts en Cesar Casier wisselen tips uit over gezichtsbehandelingen


De Slimste Mens Ter Wereld - Aflevering 1
© Marc-Marie Huijbregts en James Cooke in de jury van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ – Bron: Play4

Het negentiende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld gaat vanavond van start. Naast de kandidaten is het daarbij uiteraard ook opnieuw uitkijken naar de juryleden. Marc-Marie Huijbregts en James Cooke nemen die rol op zich voor de eerste aflevering en dat doet die eerste met een wel heel opvallend verhaal.

34 kandidaten strijden de komende weken om de winnaar te worden van het negentiende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Cesar Casier, Dorianne Aussems en Niels Destadsbader bijten vanavond in de eerste aflevering de spits af.

Juryleden

Daarnaast is uiteraard ook presentator Erik Van Looy opnieuw van de partij en naar goede gewoonte kan hij opnieuw iedere aflevering rekenen op twee juryleden om hem bij te staan. In de eerste aflevering van dit seizoen zijn dat Marc-Marie Huijbregts en James Cooke.

In een kleine teaser voor de aflevering van vanavond krijgen we alvast een van Marc-Marie zijn vele, beruchte verhalen te horen. Als topmodel Cesar Casier vertelt over welke gezichtsbehandeling hij regelmatig laat doen, heeft het Nederlands jurylid een opvallend alternatief dat op heel wat verbaasde reacties kan rekenen.

Kijk en luister hier naar het opvallende verhaal van Marc-Marie Huijbregts in De Slimste Mens ter Wereld:

De Slimste Mens ter Wereld is vanaf maandag 18 oktober te zien op Play4 en online op GoPlay.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…