‘De Slimste Mens ter Wereld’ krijgt eerste trailer en startdatum

Het najaar is weer aangebroken dus mogen we ons klaarmaken voor een nieuw seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Naar goede gewoonte hoort daar ook een indrukwekkende trailer bij. En die staat dit jaar in het teken van The Godfather.

Binnenkort start de zoektocht naar de opvolger of opvolgster van Catherine Van Eylen in De Slimste Mens ter Wereld. Met een indrukwekkende trailer kondigen presentator Erik Van Looy en zijn juryleden het nieuwe seizoen aan.

De Slimste Mens ter Wereld

In de trailer zien we hoe Ella Leyers presentator Erik Van Looy en de jury omgekocht had om te winnen, maar uiteindelijk in de finale verloor. Daarom heeft de gangsterbende onder leiding van Quizfather Erik Van Looy haar nu ontvoerd. In de trailer duiken ook Barbara Sarafian, Jonas Geirnaert, Jeroom, Marc-Marie Huijbregts, James Cooke, Margriet Hermans, Serine Ayari, Bockie De Repper, Jani Kazaltzis en Herman Brusselmans op.

We kennen ook al enkele kandidaten van het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Zo zullen ex-K3’tje Klaasje Meijer (26), zanger en acteur Niels Destadsbader (32), musicalacteur Dorian Liveyns (28), zangeres en presentatrice Laura Tesoro (24) en kokkin Sandra Bekkari (47) het alvast tegen elkaar opnemen. De rest van de kandidaten zullen wellicht binnenkort aangekondigd worden.

Bekijk hier de trailer voor De Slimste Mens ter Wereld:

De Slimste Mens ter Wereld is vanaf maandag 18 oktober te zien op Play4 en online op GoPlay.be.

Meer
Lees meer...