‘De Verraders’ beantwoorden prangende vragen tijdens reünie

De finale van De Verraders zit er ondertussen op. Vorige week zag de kijker in de grote finale hoe iedereen versteld stond van Bart Appeltans zijn rol als verrader. Omdat niemand dat verwachte, slaagde Bart er, zelfs samen met Guy, in om de verraders te laten winnen. Hoewel de kijker de voorbije weken al heel wat extra informatie heeft gekregen, in onder andere De Ronde Tafel, volgt er deze week toch nog een grote reünie.

Vorig weekend kwam er na een lange strijd een einde aan het nieuwe seizoen van De Verraders. Daarin zagen we hoe vier bondgenoten het nog moesten opnemen tegen twee verraders. De bondgenoten zouden enkel winnen wanneer er geen verraders meer overbleven, maar dat lukte hen niet. Uiteindelijk konden zowel Bart Appeltans als Guy T’Sjoen hen overtuigen om hen niet te verbannen. Daardoor wonnen de verraders deze editie met glans.

Reünie

Na een spannende strijd en een nog spannendere finale, is het deze week tijd voor een reünie. In die reünie worden alle kaarten op tafel gegooid. “De laatste onbeantwoorde vragen, de nooit vertelde verhalen, de exclusieve beelden: het zal vanavond allemaal aan bod komen”, kondigt Staf aan.

Voor het eerst sinds de finale zien de kandidaten elkaar terug en dat zorgt bij sommigen voor de nodige schaamte en zenuwen. Dat komt doordat er heel wat kandidaten zijn vertrokken na enkele spanningen binnen het spel. De reünie is dus de perfecte plaats om die kleine spanningen glad te strijken. Daarna is er ook plaats voor de deelnemers om de verraders vragen te stellen en te zien hoe zij te werk zijn gegaan.

Achter de schermen

Fans van De Verraders komen ook te weten wat er zich achter de schermen allemaal heeft afgespeeld. Horen de bondgenoten iets wanneer de verraders naar het conclaaf moeten, vroeg een kijker zich af. Een vraag die Staf graag voorlegt aan Nora Gharib. “Nee, wij horen dat niet”, klinkt het. “De mensen van de productie beginnen met potten en pannen tegen elkaar te kloppen, liedjes te zingen en heel veel lawaai te maken op de gang. Je hoort echt niks.”

Bekijk hier een teaser van De Verraders:

Meer
Lees meer...