‘De Verraders’: Zo reageerde iedereen aan de Ronde Tafel na de finale

Zondagavond was de finale van het tweede seizoen van De Verraders op VTM. Na een razendspannende finale wisten Bart Appeltans en Guy T’Sjoen daar de ultieme coup te plegen en zo toch nog de overwinning binnen te halen voor de verraders. Na afloop reageerde iedereen dan ook enorm verbaasd en bewonderend tegelijkertijd.

Voor de finale De Verraders stonden de verraders er relatief goed voor. Na het afscheid van Charlotte Van Brabander bleven er met Bart Appeltans en Guy T’Sjoen nog twee verraders over. Toch beloofde het een lastige taak te worden in de finale, want vooral Guy werd meermaals geviseerd.

Uiteindelijk slaagden Bart en Guy er toch in om Franky De Smet-Van Damme en Véronique De Kock te overtuigen om te stemmen op Elodie Gabias en Sarah Puttemans. Daarmee dachten zij dat de verraders ontmaskerd waren en werd het spel stilgelegd. Op die manier behaalden Guy en Bart de overwinning.

Véronique

De onthulling van Bart en Guy dat zij de twee overgebleven verraders waren zorgde dan ook voor heel veel verbaasde reacties aan de Ronde Tafel. Vooral Véronique kon haar oren niet geloven. Ze was ook heel kwaad op zichzelf omdat ze tot kort voor de finale lange tijd Guy had verdacht.

“Ik had Guy al een paar dagen in het vizier. Ik had hem in mijn hand en heb het laten varen. Stom van mij. Ik heb me laten meeslepen door Bart. Goeie tandem, die twee. De emoties die ik hier heb gevoeld, dat is waanzin. Ik doe nu 27 jaar tv en dit heb ik nog nooit gehad. De Verraders: I love you big time“, klonk het.

Bekijk het fragment uit De Verraders hier:

De laatste aflevering van De Verraders is zondag 26 november om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...