De voordelen van Linkbuilding uitgelegd

Geschreven met input van Webton

Ondernemers die hun product aan de man willen brengen, hebben vandaag de dag een goede site nodig. Een mooie site hebben met goede informatie is echter niet een garantie dat u ook een groot publiek zult bereiken. Integendeel zelfs. Een site hebben is slechts een eerste stap, vervolgens is het belangrijk om te zorgen dat uw site gevonden kan worden. Een effectieve SEO campagne kan u helpen om te zorgen dat meer mensen naar uw site zullen komen. Een site met meer bezoekers heeft een veel grotere kans dat deze bezoekers ook klanten zullen worden en daarmee op een hogere omzet. Hoe kunt u dit alles bereiken? Door te zorgen dat uw site hoog in de zoekresultaten van Google komt te staan. Kunt u dit zelf doen? Ja, maar het is beter om dit door een specialist te laten doen. Deze kan nauwkeurig analyseren wat uw site nodig heeft om snel in de zoekresultaten te klimmen. Tevens is een SEO campagne uitvoeren een arbeidsintensieve klus waardoor u uw energie beter op andere dingen kunt richten. 

Wat houdt linkbuilding precies in? 

Wanneer u iets online wilt kopen, is de kans groot dat u naar Google gaat en daar gaat zoeken op de term die relevant is voor het product dat u wilt kopen. Wil iemand een meubelmaker in Deventer vinden, dan moet deze meubelmaker in Deventer zorgen dat mensen die met deze zoekterm gaan Googelen op zijn of haar site terechtkomen. Dat kan hij doen door een linkbuilding campagne op te zetten. U laat dan een schrijver artikelen schrijven aan de hand van de zoektermen waarmee een bezoeker op uw site terecht kan komen. Deze artikelen worden op externe sites geplaatst met in de tekst een link naar de oorspronkelijke site. Deze links worden door Google gezien en gewaardeerd; hoe meer links u heeft hoe hoger uw site zal eindigen in de zoekresultaten. Daarna geldt, hoe hoger u in Google eindigt, hoe meer bezoekers u op uw site mag verwachten. 

Kan iedereen zomaar aan linkbuilding gaan doen? 

Het klinkt misschien eenvoudig, maar linkbuilding is niet slechts zorgen dat u zoveel mogelijk links kunt genereren. De links moeten namelijk in verhouding zijn en ook relevant zijn. Google herkent slechte links en zal dit ook bestraffen door uw site lager te positioneren in de zoekresultaten. Vandaar dat het te allen tijde beter is om een specialist in te schakelen die uw linkbuilding campagne voor u kan verzorgen. U kunt een beroep doen op de specialisten van Webton Internet Marketing B.V. Dit bedrijf is al bijna twintig jaar actief op het gebied van internetmarketing en kan een zeer succesvolle SEO campagne voor u opzetten. 

Hoe snel mag u resultaat verwachten van uw linkbuilding

Als u aan linkbuilding gaat doen met een gespecialiseerd bedrijf als Webton, dan kunt u al op heel korte termijn meer bezoekers op uw site verwachten. Doorgaans ziet u al binnen twee maanden dat een site meer traffic gaat genereren. Daar houdt het echter niet op. Wanneer u namelijk langdurig aan linkbuilding gaat doen, zult u zien dat uw hoge positie in Google steeds meer verankerd wordt. U hoeft hier niet veel werk van te hebben want de specialisten van Webton houden de resultaten in de gaten en sturen eventueel bij wanneer dat nodig is. Zij zullen voortdurend scans blijven maken van uw site om te zien wat nodig is om het bereikte resultaat te behouden, of zelfs nog te verbeteren. 

Welke kosten zijn aan linkbuilding verbonden? 

Wanneer u met Webton in zee gaat, kunt u kiezen uit diverse linkbuildingpakketten. Zo kunt u het pakket kiezen dat het beste bij uw budget en bij uw doelen past. Let wel, een succesvolle linkbuilding campagne betaalt zichzelf doorgaans terug. De kosten die u maakt door te zorgen dat uw site hoog in Google eindigt, betalen zich bijna altijd ruimschoots terug omdat u een veel hogere omzet zult gaan genereren. Wilt u vandaag nog beginnen? Dan kunt u:

  • Even naar de site Webton.nl surfen 
  • Bekijken wat een linkbuilding campagne u gaat opleveren
  • Een keer contact opnemen om een plan van aanpak te maken met een van de medewerkers van dit bedrijf

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact op. 

Meer
Lees meer...