‘Deadpool & Wolverine’ verschijnt volgende week in de zalen: Bekijk hier laatste teaser

Het is bijna zover. Vanaf woensdag 24 juli verschijnt de derde film rond Deadpool eindelijk in de zalen. Fans kijken al jaren uit naar dit moment en het belooft dan ook iconisch te worden. Disney dropte zojuist een nieuwe teaser die nogmaals hint op enkele grote cameo’s.

De derde film uit de Deadpool-franchise komt er nu echt bijna aan. Deze zomer, vanaf 26 juli, kunnen de fans van de superheld hem opnieuw in de bioscoop verwachten. Het zal dan al zes jaar na Deadpool 2 zijn, omdat de stakingen in Hollywood en de coronacrisis meermaals roet in het eten gooiden. 

De voorbije maanden kregen we al regelmatig beelden te zien. De teaser die tijdens de Super Bowl gelost werd, werd meteen de best bekeken trailer ooit. Ook nadien verschenen er nog enkele beelden.

Deadpool & Wolverine

In de film volgen we opnieuw Wade Wilson (Ryan Reynolds) die ondertussen het beste van zijn leven probeert te maken. Tot hij op een dag wordt opgezocht door de TVA (Time Variance Authority) en zijn leventje opnieuw ondersteboven komt te hangen. Wanneer hij oude bekende Wolverine (Hugh Jackman) tegenkomt, is het hek van de dam. Ze willen elkaar aftroeven, maar tegelijk ook de wereld redden.

Naast de twee titelpersonages zijn ook oude bekenden terug te zien. Denk maar aan Rob Delaney als Peter, Karan Soni als de bekende taxichauffeur Dopinder, Leslie Uggams als huisgenote Blind Al, Morena Baccarin als Wades vriendin Vanessa en Stefan Kapičić als de mutant Colossus. Daarnaast is er ook een belangrijke rol weggelegd voor “de lelijkste hond ter wereld” Dogpool.

Cameo’s

Met Hugh Jackman, Ryan Reynolds en de rest van de terugkerende cast kan de film al op grote sterren rekenen. Maar ook daarnaast zijn kosten noch moeite gespaard, want ook acteur Tyler Mane keert terug als de iconische slechterik Sabretooth.

Toch is dat nog lang niet alles, want in een nieuwe teaser hint Disney ook op heel wat varianten van Deadpool. Zo is er sprake van een Lady Deadpool en een Cowboy Deadpool. Welke acteurs in die rollen te zien zullen zijn, valt af te wachten. Al beginnen de fans al te denken aan een kleine rol voor zangeres Taylor Swift.

Deadpool & Wolverine is vanaf 24 juli te zien in de bioscoop.

Meer
Lees meer...