‘Deadpool & Wolverine’ krijgt nieuwe beelden met de introductie van slechterik Sabretooth

De langverwachte film Deadpool & Wolverine komt er volgende maand aan. Marvel Studios deelde in de aanloop daarnaar nieuwe beelden. Daarin maken we voor het eerst kennis met Sabretooth, een villain die zijn opwachting zal maken.

De derde film uit de Deadpool-franchise komt er nu echt bijna aan. Deze zomer, vanaf 26 juli, kunnen de fans van de superheld hem opnieuw in de bioscoop verwachten. Het zal dan al zes jaar na Deadpool 2 zijn, omdat de stakingen in Hollywood en de coronacrisis meermaals roet in het eten gooiden. 

De voorbije maanden kregen we al regelmatig beelden te zien. De teaser die tijdens de Super Bowl gelost werd, werd meteen de best bekeken trailer ooit.

Sabretooth

Het mag dan ook duidelijk zijn dat er enorm wordt uitgekeken naar Deadpool & Wolverine. Dat blijkt ook uit de vele reacties op de nieuwe teaser. Daarin zit dan ook een fragment waar al lang wordt naar uitgekeken. Tyler Mane kruipt namelijk opnieuw in de huid van Sabretooth, een rol die hij ook al speelde in X-Men uit 2000. “Mensen hebben decennia gewacht op dit gevecht”, horen we dan ook Deadpool zeggen, waarna hij Wolverine begint te coachen. Tijdens het fragment is Like a Prayer van Madonna te horen.

Naast Tyler Mane als Sabretooth en Ryan Reynolds als Deadpool en Hugh Jackman als Wolverine keren in Deadpool & Wolverine nog heel wat bekende gezichten terug. Het gaat onder andere om Rob Delaney als Peter, Karan Soni als de bekende taxichauffeur Dopinder, Leslie Uggams als huisgenote Blind Al, Morena Baccarin als Wades vriendin Vanessa en Stefan Kapičić als de mutant Colossus.

Bekijk hier de nieuwe beelden:

Deadpool & Wolverine verschijnt op 26 juli in de bioscoop.

Meer
Lees meer...