Left Right
scrollTop top

Deleesa van ‘The Circle’ bevallen van tweede kindje


Deleesa The Circle
© The Circle Netflix

Mooi nieuws van Deleesa (aka Trevor) uit The Circle. Zij en haar echtgenoot Trevor (de echte deze keer) hebben een dochtertje verwelkomd. Tijdens de reünie van The Circle, die te bekijken was op YouTube kwamen we te weten dat Daleesa in verwachting was van haar tweede kindje. En nu zijn ze dus een gezin van vier.

Daleesa en Trevor, die we eigenlijk allebei kennen van The Circle zijn de ouders geworden van een tweede kindje. Het meisje kreeg de naam Tori Sky en is het kleine zusje van Toni Abella die later dit jaar twee jaar oud wordt.

Tori Sky

Tijdens de reünie van The Circle kwamen we te weten dat Deleesa haar tweede kindje verwachtte. Ze kwam te weten dat ze zwanger was toen ze in haar appartementje in The Circle zat. Maar ondertussen zijn we dus negen maanden verder en is haar kindje daar, een tweede dochtertje Tori Sky.

Deleesa maakte het nieuws zelf bekend via Instagram. Bij een foto van haar nieuwe dochtertje schreef ze: “Welkom in de wereld Tori Sky. We hadden je meer nodig dan je ooit zal weten.” Trevor deelde dezelfde boodschap bij zijn eerste foto’s van z’n dochtertje.

Gewonnen voor kinderen

Deleesa nam deel aan The Circle om met het te winnen bedrag een betere toekomst te geven aan haar (toen nog enige) dochtertje Toni Abella. Ze zat in het programma als catfish en deed zich voor als haar eigen echtgenoot Trevor. En dat bleek een goede strategie te zijn, want Deleesa wist iedereen (en dan vooral Chloe) voor zich te winnen en werd uiteindelijk door de andere deelnemers gekozen tot winnaar.

Zo werd Deleesa aka Trevor de eerste catfish die de Amerikaanse versie van The Circle op Netflix won. Het eerste seizoen werd namelijk gewonnen door Joey die speelde als zichzelf.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…