Left Right
scrollTop top

‘The Circle’-reünie: Een kus, een zwangere Catfish en hechte vriendschappen


The Circle
© YouTube Netflix

Het tweede seizoen van The Circle zit erop. De opnames vonden plaats in oktober, dus meer dan een half jaar geleden. Daarom is het interessant om eens te kijken hoe het nu nog met de kandidaten gaat. In een video van Netflix komen we te weten dat twee kandidaten na de finale gekust hebben en dat alle deelnemers nog steeds hechte vrienden zijn.

Normaal kan je na een realityreeks een reünie van de deelnemers verwachten, maar die kregen we dit jaar niet na The Circle. Doordat het coronavirus nog steeds aanwezig is, kon de reünie niet fysiek doorgaan. Maar de deelnemers van The Circle zijn het natuurlijk al gewend om met elkaar te spreken zonder dat ze fysiek bij elkaar zijn.

Een tweede kindje voor Deleesa/Trevor

Winnaar Daleesa (Trevor in The Circle) kreeg geweldig nieuws tijdens haar deelname. Ze is namelijk zwanger van haar tweede kindje. Ondertussen is ze dus al enkele maanden ver in haar zwangerschap en verwelkomt ze binnenkort dus een broertje of zusje voor haar dochtertje Toni Abella.

Daleesa gebruikte de 100.000 dollar die ze won, zoals ze beloofde in The Circle, om te investeren in een huis waar ze kan wonen met de echte Trevor en hun – binnenkort – twee kinderen. Daarvoor verhuisde ze wel van the Bronx in New York naar Georgia.

Een nieuwe naam voor Bryant

Bryant, die als eerste The Circle moest verlaten dit seizoen, heeft ook groot nieuws. Hij veranderde recent zijn naam naar Ikar. “Ik werd op een dag wakker en ik kreeg het signaal van het universum dat ik mijn haar moest afscheren. Ik wilde dat eerst niet doen, maar uiteindelijk heb ik het geaccepteerd. Volgens mij is onze bereidheid om te veranderen de sleutel naar onze genezing.”

En bij die nieuwe look hoorde dus ook een nieuwe naam. “Ikar is Grieks en betekent ‘de persoon die de hemel aanraakte’.”

Hechte vriendschappen

Iedereen laat ook weten dat ze hechte vriendschappen hebben overgehouden aan hun deelname aan The Circle. Zo is iedereen nog steeds bevriend met hun beste vrienden uit The Circle, zelfs met de catfishes. Iedereen vertelt dat ze nog elke dag praten met Lee, die ze in het programma leerden kennen als River.

Uiteraard zijn ook Jack en Lisa nog steeds heel close. Zij spendeerden de helft van hun tijd in The Circle samen, toen ze samen John speelden. Ook Savannah en Courtney zijn nog steeds de beste vrienden. Zij wonen maar enkele straten van elkaar en spreken dus geregeld af. Zelfs Savannah en Terilisha hebben de strijdbijl begraven en gaan nu “vriendschappelijk” met elkaar om.

Kus na de finale

Maar het sappigste verhaal komt van Chloe en Mitchell. In The Circle viel Chloe als een blok voor Trevor, nu ja, voor de vrouw van Trevor die speelde onder zijn naam. Maar toen iedereen elkaar te zien kreeg in de finale, had ze door dat ze al die tijd gecatfished werd. Daar merkte ze ook op dat ze wel een boontje had voor Mitchell en dat bleef niet enkel bij een boontje.

Toen de camera’s stopten met draaien na de finale hebben ze gekust. Ook nu praten ze nog elke dag met elkaar, maar ze zijn niet aan het daten. Mitchell laat ook weten dat ze nog proberen uit te dokteren waar het naartoe kan gaan tussen hen.

Op het einde van de video heeft Chloe ook nog een kleine spoiler. Ze laat weten dat we haar “sneller dan we zouden denken” opnieuw op ons scherm mogen verwachten. Zal de Britse ook te zien zijn in het tweede seizoen van Too Hot To Handle of in nog een nieuw programma?

Bekijk hier de volledige ‘reünie’ van de deelnemers van The Circle:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…