Deze Airbnb bestaat uit 25 miljoen Legoblokken en jij kan er een nachtje winnen

Deze Airbnb bestaat uit 25 miljoen Legoblokken en jij kan er een nachtje winnen

Airbnb en Lego hebben de handen in elkaar geslagen en verloten een nacht in een hotel dat bijna volledig bestaat uit Legoblokjes. Cooler dan dit wordt het niet en het beste nieuws is dat deelnemen aan de wedstrijd helemaal niet moeilijk is.

In de Deense stad Billund werd het beroemde Legoblokje ontworpen en daarom werd ook drie jaar geleden beslist om op deze plaats een Legohuis te bouwen. Begin oktober ging het Legohuis open voor het grote publiek en nu hebben Airbnb en Lego de handen in elkaar geslagen voor een toffe wedstrijd.

Overnachting winnen

Via de website van Airbnb kun je een nachtje winnen in het Legohuis. Het enige dat je daarvoor moet doen, is beschrijven wat jij zou bouwen met Lego mocht jij de wedstrijd winnen. Je kan een overnachting winnen voor de hele familie en je zal compleet worden ondergedompeld in de wereld van Lego.

Zo word je opgehaald aan de luchthaven met een auto die bestaat uit Legoblokjes, krijg je een exclusieve rondleiding in het Legohuis, krijg je de kans om de creatie waarmee je de wedstrijd won ook echt te bouwen samen met een bouwmeester van Lego én zal zelfs je bed bestaan uit Legoblokjes (net zoals de huiskat!). Lego en Airbnb beloven ook nog een grote verrassing voor de winnaar!

Gratis toegang

Als je de wedstrijd niet wint, niet getreurd: het Legohuis is sowieso ook open voor het grote publiek. Een aantal zones in het huis zijn zelfs gratis te bezichtigen, voor andere zones betaal je zo’n 27 euro toegang.

Cool? Wij vinden van wel! Schrijf je dus maar snel in, je hebt nog tijd tot 16 november!

Je zal kunnen genieten van een boek in de Legoliving

Airbnb

En slapen in een echt Legobed, inclusief een Legoknuffelbeer

’s Ochtends ontwaak je dan met een stevig ontbijt

Ben je nu nog niet ingeschreven?! Komaan, haast je maar!

Gesponsorde artikelen