Deze awesome tv-series verschijnen binnenkort op Disney+

Bingewatchers, opgelet! Omcirkel 23 februari in je agenda, want Disney+ breidt dan z’n catalogus uit met een heleboel nieuwe tv-series en films van het platform Star. En goed nieuws, want je hoeft geen grote Disney-fan te zijn om de nieuwe titels te bekijken. Integendeel, je vindt er de beste series terug van vroeger én nu waaronder Family GuyGrey’s AnatomyModern Family en Big Sky

In september 2020 lanceerde Disney+ in België met films en tv-series van vijf merken: Disney, Pixar, National Geographic, Star Wars en Marvel. Op dinsdag 23 februari wordt de filmcatalogus uitgebreid met het zesde merk, Star. Dat is een verzamelnaam voor Disneys creatieve studio’s, zoals Disney Television Studios, FX, 20th Century Studios en 20th Television. Disney+ heeft laten weten dat er in totaal meer dan duizend titels zullen worden toegevoegd in het eerste jaar van Star.

Logischerwijs wordt niet alleen de film- en seriecatalogus uitgebreid, maar gaat ook de prijs van een Disney+-abonnement lichtjes omhoog, twee euro om precies te zijn. Ben je al in het bezit van een abonnement? Dan betaal je pas meer vanaf augustus 2021. Nieuwe leden kunnen van hetzelfde aanbod genieten, indien ze voor 23 februari een abonnement aanschaffen. 

Honderden titels zullen eind februari worden toegevoegd en wij kunnen niet wachten! Dit zijn de titels waar we ontzettend hard naar uitkijken om (opnieuw) te bekijken : 

1. Grey’s Anatomy

Shonda Rimes is dé bedenker van bingewatchmateriaal, denk maar aan het superpopulaire Bridgerton dat momenteel op Netflix is te zien. En Grey’s Anatomy, een ziekenhuisdrama in het fictieve Seattle Grace Hospital is daar zeker de voortrekker van. We volgen Meredith Sloan een assistente chirurgie die alle kneepjes van het vak leert, samen met haar al even interessante (én knappe) collega’s. En goed nieuws, want je hebt dertien seizoenen om te verslinden!

2. Big Sky

Dit gloednieuwe drama is nog maar enkele maanden gereleaset in Amerika, maar zal sowieso ook bij ons inslaan als een bom! Het gaat over privédetectives Cassie Dewell en Cody Hoyt die samen hun krachten bundelen om op zoek te gaan naar twee zussen die op een afgelegen snelweg zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur. Maar wanneer ze ontdekken dat de meisjes niet als enigen zijn verdwenen in de regio, begint er een race tegen de klok. Kunnen ze de moordenaar inrekenen voor er andere slachtoffers vallen? Spannend!

3. Modern Family

Op zoek naar een sitcom waarbij je niet hoeft na te denken en je gewoon keihard kan lachen? Dan is Modern Familyperfect voor jou! Het draait rond drie gezinnen die samen één grote familie vormen en in  de meest hilarische en af en toe zelfs herkenbare situaties terechtkomen. Je hebt het doorsnee Amerikaanse gezinnetje met drie kinderen, het géweldige homokoppel dat net een dochtertje geadopteerd heeft en ten slotte de pater familias en zijn tweede, jongere en Colombiaanse vrouw en haar zoontje. Kortom, een geweldige tv-serie om lekker te bingen! 

4. 24

De met een Emmy Award en Golden Globe bekroonde Amerikaanse televisieserie 24 draait rond federaal agent Jack Bauer (gespeeld door Kiefer Sutherland) die terroristische aanslagen probeert te voorkomen. Deze thriller speelt zich af in ‘real time’ waarin een minuut ook een minuut in de serie duurt. Elk seizoen duurt 24 uur en weerspiegelt een heftige dag uit het leven van de agent. 

5. Sons of Anarchy

Deze Amerikaanse actiemisdaaddrama-televisieserie volgt de levens van een hechte outlaw-motorclub die actief is in Charming, een fictief stadje in Central Valley in Californië. In de show speelt Charlie Hunnam Jackson “Jax” Teller, die aanvankelijk de vicepresident en vervolgens de president van de club is. Na het ontdekken van een manifest, geschreven door zijn overleden vader John, die eerder de MC leidde, begint hij al snel de club, zichzelf en zijn relaties in twijfel te trekken. Liefde, broederschap, loyaliteit, verraad en verlossing zijn vaste thema’s in de show. Een beetje de Amerikaanse versie van Peaky Blinders, maar met tattoos en motors 😉. 

6. Love, Victor

https://www.youtube.com/watch?v=uh-IaEaEdE0

Dit tienerdrama is een Hulu Original en kent zijn debuut bij ons op het televisiescherm. Fan van de film Love, Simon? Dan is deze tv-serie een perfecte match! De reeks draait rond nieuweling Victor, die net aan Creekwood High School is gestart. We volgen zijn dagelijkse struggles thuis, op school én met zijn seksuele oriëntatie. 

7. American Horror Story

Waarschuwing: bij deze tv-serie zit je op het puntje van je stoel en gaat je hartslag de hoogte in. American Horror Story (soms afgekort als AHS) is een Amerikaanse horror-tv-serie waar elk seizoen is opgevat als een op zichzelf staande miniserie, met een andere reeks personages en instellingen, en een verhaallijn met zijn eigen begin, midden en einde. Sommige plotelementen zijn zelfs losjes geïnspireerd door echte gebeurtenissen. Veel acteurs verschijnen in meer dan één seizoen en spelen vaak een nieuw personage. Evan Peters, Sarah Paulson en Lily Rabe zijn het vaakst teruggekeerd. Onmogelijk om te stoppen met kijken wanneer je begint. Be warned! 😉

8. Glee

Don’t Stop Believing! Zing uit volle borst mee met de New Directions, een groepje misfits op de middelbare school met een passie voor muziek en entertainment. Een nostalgische trip door de muziek- en musicalgeschiedenis dat je zeker niet mag missen! 🎵 

9. Scandal

Een politieke thriller van Shonda Rimes met girlboss Kerry Washington? Count us in! Het verhaal draait om Olivia Pope en haar team die samen ervoor zorgen dat de geheimpjes en schandalen van de (politieke) elite in Washington en daarbuiten het daglicht niet zien. Olivia werkte vroeger voor de president, maar is na zijn verkiezing haar eigen crisismanagementbureau begonnen, dat ze ‘Olivia Pope and Associates’ gedoopt heeft. Ze probeert komaf te maken met haar verleden, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Héérlijke televisie!

En dit zijn nog maar een aantal tv-series die binnenkort op Disney+ verschijnen. Neem hier je abonnement op Disney+ met Star voor 6,99 euro per maand of 69,99 voor één jaar als je vóór 23 februari bestelt! Dat is 22% goedkoper dan de normale prijs! 👍🏻

Meer
Lees meer...