Deze week in ‘Boer zkt Vrouw’: Jaloerse kalfjes bij Sanne en een dansende Niels

In Boer zkt Vrouw zijn we zondag al toe aan de vierde aflevering. Daarin maken we niet alleen voor het eerst kennis met Thomas, maar kijken we ook hoe het gaat op de 24 uurs-date van Sanne en Niels.

Het is een druk jaar in Boer zkt Vrouw met maar liefst zeven boeren die hopen de liefde van hun leven te leren kennen. Van dat bonte gezelschap zagen we de voorbije weken al Robbe, Niels, Sanne en Martijn. Zondag is het tijd aan Thomas om zijn intrede te doen. Deze West-Vlaamse boer houdt een housewarming om alle geïnteresseerde vrouwen te ontvangen op zijn boerderij en zo te kiezen wie er mag blijven voor de boerderijweek.

Niels en Sanne

Daarnaast volgen we in Boer zkt Vrouw ook Niels en Sanne. Zij vertrokken in de vorige aflevering op 24 uurs-date met een van de drie vrouwen of mannen die op hun boerderij verblijven.

Niels (32) koos daarbij voor Sylvie (36). Haar speelse karakter wist hem de voorbije dagen wel te charmeren, maar doet Niels ook twijfelen over haar intenties. Door een volledige dag en nacht samen door te brengen, hoopt hij beter haar bedoelingen te begrijpen. Dat lijkt duidelijk te lukken, want Sylvie laat eindelijk in haar kaarten kijken en krijgt Niels zelfs aan het dansen.

Sanne (33) koos dan weer voor Jimmy (32). De vrachtwagenchauffeur wordt door zijn boerin meteen ondergedompeld in het boerderijleven. De kalfjes moeten namelijk eten krijgen. Voor Sanne is dat een routineklusje, maar voor Jimmy blijkt deze worsteling met de jaloerse kalfjes toch iets moeilijker te zijn dan gedacht.

Bekijk hier het fragment uit Boer zkt Vrouw:

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...