Disney lost nieuwe trailer ‘Frozen 2’ inclusief opvolger ‘Let It Go’

Frozen 2
YouTube

Binnenkort zal eindelijk Frozen 2 in de zalen te zien zijn. 6 jaar nadat de originele film in première ging, brengt Disney een opvolger uit. Om ons wat meer tips te geven lost de filmproducent eindelijk een volwaardige trailer voor Frozen 2.

Eind november is het wachten eindelijk over. Dan lanceert Disney na 6 jaar de opvolger van de originele Frozen-Film. De verhalen van de zusjes Anna en Elsa gaan eindelijk verder en om een tipje van de sluier te lichten, lost Disney nu een volwaardige trailer voor Frozen 2.

De opvolger gaat verder waar de eerste film eindigde. Sven, Anna en Elsa wonen samen in het kasteel van hun ouders in Arendelle. Maar Elsa hoort vreemde stemmen in haar hoofd en beslist om op pad te trekken. Uiteindelijk leidt de stem haar naar het verloren woud, dat niemand kan betreden, behalve Elsa. Daar moeten de drie samen met sneeuwpop Olaf verschillende gevaren overwinnen om de mensen in het woud te redden.

Bekijk hier de trailer van Frozen 2:

Opvolger Let It Go

Idina Mendez kondigde eerder al aan dat ze terug in de huid van Elsa zou kruipen. Daarnaast maakt de opvolger van het bekende nummer Let It Go ook zijn opwachting. Ouders en hun kinderen krijgen het nummer niet meer uit hun hoofd sinds de debuutfilm in 2013. Er doen meerdere geruchten de ronde dat het nummer Into The Unknown zal heten en een even grote oorwurm zal worden.

Wij zijn in ieder geval benieuwd geworden naar de opvolger van Frozen. Maar je zal toch nog even geduld moeten hebben, de film verschijnt bij ons namelijk op 20 november in de bioscoop.

Gesponsorde artikelen