Disney lost nieuwe poster voor ‘The Little Mermaid’

Hoewel het nog meer dan een half jaar wachten is tot de live action-remake van The Little Mermaid in de zalen komt, heeft Disney nu een eerste poster gedeeld voor de film. Daarop krijgen we een nieuwe blik op Halle Bailey als Ariel.

Vorige maand kregen we de eerste teaser van The Little Mermaid te zien en nu heeft Disney ook de eerste officiële poster voor de film gelost. Daarop krijgen we Halle Bailey te zien als Ariel.

The Little Mermaid

Op de poster is Halle Bailey te zien als zeemeermin Ariel. Ze bevindt zich onder water, maar kijkt naar boven, naar de wereld boven water. Want zoals iedereen wel weet, droomt Ariel ervan om deel uit te maken van die wereld. De poster geeft ons een betere blik op de rode haren van Ariel, waarop na de release van de teaser kritiek kwam. Verschillende criticasters vonden namelijk dat de haren van de zeemeermin niet rood genoeg waren. Maar op de poster lijken ze, door de andere belichting, al heel wat roder te zijn.

De poster is ook een throwback naar de poster voor de originele tekenfilm die in 1998 verscheen. Ook daarop was Ariel te zien terwijl ze vanuit het water naar boven keek. The Little Mermaid verschijnt in de Verenigde Staten op vrijdag 26 mei 2023 in de zalen. In België verschijnen films traditioneel op woensdag. Daardoor kunnen we dus vermoeden dat de film bij ons op woensdag 24 mei 2023 in de zalen komt.

Bekijk hier de nieuwe poster voor The Little Mermaid:

Bekijk hier nog eens de teaser voor The Little Mermaid:

Meer
Lees meer...