Disney lost eerste teaser van ‘The Little Mermaid’ met Halle Bailey als Ariël

Op de grote D23-conventie loste Disney heel wat nieuwtjes. Een van de meest opvallende daarvan was de eerste teaser van The Little Mermaid, de nieuwe live-action remake van de Disneyklassieker. In die teaser krijgen we voor het eerst Halle Bailey te zien én horen als Ariël.

Disney pakt volgend jaar uit met een nieuwe live-actionverfilming van een klassieker. Het gaat daarbij om The Little Mermaid. Op de jaarlijkse D23-conventie toonde Disney nu de eerste bewegende beelden van The Little Mermaid en die bewijzen dat Halle Bailey de perfecte keuze is om Ariël te vertolken.

The Little Mermaid

Disney blijft inzetten op het herwerken van klassiekers tot live-actionfilms. Na Pinocchio, die vorige week verscheen, is het de beurt aan The Little Mermaid. In de nieuwe verfilming krijgen we Halle Bailey te zien als Ariël. Halle Bailey loste eerder al een eerste (vrij onduidelijke) foto als Ariël, maar maar nu zien we haar voor het eerst in actie.

En hoewel er aanvankelijk heel wat kritiek kwam op de keuze van Disney voor een zwarte Ariël, bewijst Halle Bailey nu dat de rol haar op het lijf geschreven is. Zo toont ze in enkele seconden dat ze het perfecte uiterlijk en ditto stem heeft om ieders favoriete zeemeermin te belichamen. We horen haar namelijk al een stukje van het legendarische nummer Part Of Your World zingen. Voor de film werden vier gloednieuwe nummers geschreven door componist Lin-Manuel Miranda, maar de bekende (en geliefde) nummers krijgen dus ook een plaats in de film.

Bekijk hier de eerste teaser van The Little Mermaid:

The Little Mermaid zal op 26 mei 2023 in de zalen verschijnen.

Meer
Lees meer...