Halle Bailey deelt eerste officiële foto als Ariël om einde opnames ‘The Little Mermaid’ te vieren

The Little Mermaid is de volgende Disney-klassieker die in een live-action-jasje gegoten wordt. De opnames moesten verschillende keren uitgesteld worden door de uitbraak van het coronavirus, maar nu zijn ze volledig afgerond. En dat viert hoofdrolspeelster Halle Bailey met de eerste officiële foto als Ariël.

Binnenkort duiken we samen met Disney opnieuw diep in de zee voor de terugkeer van The Little Mermaid. En nu krijgen we voor de eerste keer te zien hoe de zeemeermin Ariël er in levenden lijve zal uitzien.

Halle Bailey

Toen bekend raakte dat Halle Bailey Ariël zou spelen in de live-action remake van The Little Mermaid, was niet iedereen meteen gewonnen voor het idee. Velen vonden dat Ariël gespeeld moest worden door een witte actrice met rode haren, maar daar dacht Disney anders over.

Halle Bailey is naast actrice ook zangeres en zal dus ook perfect Part of Your World en de vier nieuwe nummers kunnen zingen in de film. Het is ook Halle Bailey die nu via sociale media laat weten dat de opnames voor de film afgerond zijn. En dat doet ze met een primeur.

Eerste foto

Halle Bailey deelt namelijk de eerste officiële foto van zichzelf in de huid van Ariël. Eerder deden er al paparazzifoto’s de ronde vanop de set, maar een officiële foto kregen we tot op heden nog niet te zien. Op de foto is Halle, inclusief haar zeemeerminnenstaart, te zien in het water tijdens zonsondergang.

Bij de foto deelde ze ook een tekst waarin ze afscheid nam van een rol die veel voor haar betekent. “Toen ik auditie deed voor deze film was ik 18 jaar oud en nu de opnames tijdens de pandemie er opzitten, ben ik 21. We zijn eindelijk klaar. Ik ben zo dankbaar dat ik deze film in al z’n glorie heb mogen ervaren. Het is één van de moeilijkste ervaringen uit m’n leven geweest om deze film op te nemen terwijl ik weg was van alles en iedereen die ik ken en me onzeker en eenzaam te voelen. Maar ik voelde ook vrijheid en doorzettingsvermogen nu ik het einde heb bereikt. Deze ervaring heeft me sterker gemaakt dan ik ooit dacht dat ik kon zijn.”

Op het einde bedankt ze ook de cast en crew van de film. “Ik kan niet wachten tot wanneer jullie deze film kunnen zien, want hij is gemaakt met zoveel liefde (en bloed, zweet en tranen lol). Bedankt Sardinië voor een wondermooi einde!”

Bekijk hier de post van Halle Bailey:

Meer
Lees meer...