Katy Perry, Shakira en Donald Glover zingen zondag samen in nieuwe Disney-special

Na het overdonderend succes van de Disney Family Singalong: Volume I verzamelt Amerikaanse televisiezender ABC nu voor de tweede keer een nieuwe groep artiesten voor een spectaculaire reünie! De tweede editie van de Disney-special zal op zondag 10 mei worden uitgezonden.

Voor de tweede keer op rij wil Disney Family Singalong families, huisgenoten en geliefden hoop en steun bieden in donkere coronatijden. Naar aanleiding van de huidige coronacrisis willen ze ook aandacht vestigen op Feeding America’s Covid-19 Response Fund, zij ondersteunen mensen in Amerika die honger lijden tijdens de pandemie.

https://www.instagram.com/p/B_qZDQAHTQK/

Line-up

Na een succesvolle eerste editie met meer dan 10,3 miljoen kijkers die onder andere zagen hoe Ariana Grande I Won’t Say I’m in Love van Hercules bracht en hoe Beyoncé de verrassing van de avond werd met haar versie van When You Wish Upon a Star.

Zondag komen een heleboel andere artiesten aan bod. We zullen onder andere Rebel Wilson, Donald Glover alias Childish Gambino, Keke Palmer, Shakira en Halsey zien schitteren in de Disney Family Singalong: Volume II. Onlangs werd ook bevestigd dat Katy Perry aanwezig zal zijn voor de special.

Uitzending

Ook Ryan Seacrest zal terugkeren als presentator voor de één uur durende uitzending. In Amerika zal de Disney Family Singalong zondag 10 mei op ABC te zien zijn. De uitzending zal ook te streamen zijn op Disney+ op een latere datum. En net zoals vorige keer zullen we waarschijnlijk de verschillende optredens achteraf op YouTube kunnen bekijken.

Meer
Lees meer...