Dit ga je nooit geloven: in het allereerste seizoen van Grey’s Anatomy zat al een tip over het lot van McDreamy

Voor je begint te lezen: OPGELET, ER ZITTEN SPOILERS IN DIT ARTIKEL (zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben). Een Reddit-gebruiker heeft een zinnetje in de allereerste aflevering van Grey’s Anatomy gevonden waar je serieus van zal verschieten. “Ik heb vier zussen. Als ik ooit in een coma lig, wil ik ze allemaal bij me”, zei Derek – McDreamy – Shepherd toen. Zo’n 10 seizoenen later lag hij in coma. Coincidence? We think not. 

Sinds de dood van Derek Shepherd, voor velen misschien beter bekend als McDreamy, is de band tussen Meredith Grey en haar schoonzusje Amelia niet meer wat het ooit was. De constante ups en downs in hun relatie zijn één van dé belangrijkste verhaallijnen momenteel.

Amelia is namelijk nog niet helemaal zeker of ze Meredith kan vergeven. Toen Derek hersendood werd verklaard en in coma lag, besliste Meredith namelijk – zonder Amelia te betrekken – om de stekker eruit te halen. Meredith vond niet dat ze Amelia moest informeren en dat vindt Amelia absoluut onbegrijpelijk. “I didn’t get to see him. I didn’t get to tell him goodbye“, verwijt Amelia haar schoonzus nog altijd.

Nu komt er een verrassende wending in het verhaal. Reddit-gebruiker Saskatchewanbr heeft dat McDreamy in het allereerste seizoen van Grey’s Anatomy eigenlijk al iets zegt over zijn uiteindelijke lot.

ABC via Buzzfeed
In die aflevering ligt een slachtoffer van seksueel misbruik in coma, waarna Derek praat over wat hij zou doen mocht hij in coma liggen.

Het is duidelijk …

Giphy

Meredith …

ABC

… jij bent Amelia een uitleg verschuldigd

ABC
Bronnen: Buzzfeed en Reddit
Meer
Lees meer...