Dit is de schattige bijnaam die Prins William van z’n kinderen krijgt

De kinderen van prins Harry en Kate Middleton zijn wellicht de meestgevolgde kleuters ter wereld. Ze groeien op als royalty, maar dat wil niet zeggen dat ze ook geen normale dingen doen. De kinderen van Prins William bijvoorbeeld, hebben blijkbaar een schattige, maar heerlijk normale bijnaam voor hun papa.

Drie kinderen hebben de Duke and Duchess of Cambridge, beter gekend als Prins William en Kate Middleton, intussen. George is één van de volgende monarchen van Groot-Brittannië, Charlotte gaat net naar school en Louis is nauwelijks een jaar oud. Toch is hun leven, door de toekomst van George, heel bijzonder. Zo kunnen ze niet naar school zonder bodyguard.

George, Charlotte en Louis

Maar dat heeft William en Kate niet tegengehouden om te proberen om de kinderen een normale opvoeding te geven. En dat schijnt te lukken, blijkt uit een gesprek dat de prins en Kate hadden met enkele toeschouwers tijdens een event in Leicester. Een omstander vroeg hoe het ging met Kate en William, zoals je doet als je twee uur in de kou hebt staan wachten op een koppel royalty’s.

“Met de kinderen gaat alles goed”, liet Kate weten. “Ze spelen voetbal met hun vader en gisteren zei één van hen nog, ik denk dat het George was, ‘Gaan we morgen voetbal spelen pops?'” ‘Pops’ is een koosnaampje dat veel volwassen kinderen aan hun vader geven, het geeft al een grootvaderachtige toets. Best cute dus. Maar ook logisch: de kinderen spreken hun ouders echt niet aan met mijnheer en mevrouw.

‘Pops’

Het enige dat je vreemd zou kunnen vinden, is dat ‘pops’ wel een door en door Amerikaanse naam is. Hebben de kinderen van Kate en William een beetje veel naar de tv gekeken? Luisteren ze nu al naar tante Meghan? En vooral: zal het kind van Harry (dat deze lente verwacht wordt) ook ‘Pops’ zeggen?

Meer
Lees meer...