Dit opwindende slipje maakt alles anders

Shutterstock

Draagbare technologie is niet nieuw: je hebt al de Google Glass, designerarmbanden om je smartphone op te laden, fitnesshorloges, enzovoort. Maar nu wordt ook ons ondergoed een beetje slimmer, met een vibrerend slipje dat je kan bedienen met een app.

Het seksspeeltjesbedrijf OhMiBod stelde het blueMotion massageapparaat voor op de International CES show in Las Vegas. Ze promoten het als een draagbare technologietrend die vrouwen moet plezieren, aan de hand van de bijhorende iOS of Android app. 

“Het is een leuke manier om vibraties te controleren zonder dat iemand weet wat je doet, want de afstandsbediening zit op je telefoon”, aldus de stichter van OhMiBod, Brian Dunham, aan Mashable. “Technologie kan koppels uiteen drijven, maar hier gebruik je technologie en gadgets om ze dichter bij elkaar te brengen. Dat is ook hoe de uitvinding tot stand kwam: toen Brian en zijn vrouw Suki beseften dat ze te veel tijd besteedden aan hun smartphones en te weinig intiem waren. 

OhMiBod

Het apparaat zal 129 dollar (of zo’n 95 euro) kosten en wordt vanaf maart verkocht op de website van OhMiBod. Het is ook erg makkelijk te gebruiken: in de vibrator zit een Bluetooth chip die je kan inschuiven in het blauwe slipje. Je smartphone kan je daarna gebruiken als afstandsbediening, (voorlopig) enkel als hij in de buurt van het slipje is. Met de app kan je de vibrator niet alleen aan en uit zetten, maar ook bijvoorbeeld 60 seconden geluid opnemen, de vibrator doen trillen op het ritme van je stem of een zelfgekozen liedje, enzovoort.

De blueMotion is overigens niet het eerste product van OhMiBod dat vibreert op het ritme van muziek. Ook heel wat van hun vibrators kan je al aansluiten op je iPod of iPhone. Wie probeert?

OhMiBod
Meer
Lees meer...