Dit zijn de ‘#RichKids of Beverly Hills’

Vanavond wordt de eerste aflevering van ‘#RichKids of Beverly Hills’ uitgezonden op de Amerikaanse E!, vanaf maart op de onze. De realityshow, gebaseerd op de immens populaire Tumblr ‘Rich Kids of Instagram’, draait rond vijf vrienden die duizenden dollars uitgeven aan kleren, schoenen, auto’s en feestjes. Dit zijn de vijf hoofdrolspelers:

Dorothy Wang

Leeftijd: 25

Nettowaarde: 10 miljoen dollar

Beroep: Funemployed and fabuluxe

Wang is geboren en getogen in Beverly Hills, ”the best city in the world“. Naar eigen zeggen wist ze niet hoeveel geld haar ouders hadden tot ze het zwart op wit zag staan in Forbes. FYI: haar vader, een ”self-made retail entrepreneur”, is 3 miljard dollar waard. Ze is niet zeker hoeveel Birkinbags ze bezit en heeft 26.000 volgers op Instagram

Morgan Stewart

Leeftijd: 25 

Nettowaarde: 5 miljoen dollar

Beroep: Blogger op BoobsAndLoubs.com (“For the girl creating her own future. For the boy who digs boobs.”)

Stewart is de dochter van een architect die verschillende winkels gebouwd heeft op Rodeo Drive. Als iemand een van haar foto’s op Instagram niet leuk vindt, verpest dat haar hele dag, “because I feel like it’s a plot because there’s a hidden agenda and we haven’t spoken about the issue they have.”

Brendan Fitzpatrick

Leeftijd: 25

Nettowaarde: 500.000 dollar

Beroep: makelaar

Fitzpatrick, het liefje van Morgan Stewart, is de enige in de reeks die een fulltime job heeft. Hij choqueerde zijn familie door niet naar de universiteit te gaan, maar verkocht op 19-jarige leeftijd wel zijn eerste huis voor 10 miljoen dollar. Tegenwoordig verdient hij miljoenen.

Johnny Drubel

Leeftijd: 25

Nettowaarde: 800.000 dollar

Beroep: singer-songwriter

Drubel noemt zichzelf een “over-the-top, outrageous, crazy person” en is nog altijd op zoek naar Mr. Right. Hij omschrijft zijn job als “writing and scoring music, taking classic pieces and making them [my] own while still honoring the intentions of the original composer.”

Roxy Sowlaty

Leeftijd: 25

Nettowaarde: 100.000 dollar

Beroep: Freelance interieurontwerpster

Sowlaty komt uit een steenrijke Perzische familie met een printbedrijf. Ze noemt zichzelf een Perzische prinses en “expert shopper“. Ze geeft gemiddeld 25.000 dollar uit per maand met haar zes kredietkaarten.

Bron: Business Insider
Meer
Lees meer...