‘Down the Road’ krijgt een Duitse versie

Goed nieuws voor fans van Down the Road die hun Duits eens opnieuw willen bovenhalen. De gigantisch populaire reeks krijgt namelijk een Duitse versie. Die wordt in het begin van dit jaar gemaakt, en wordt vanaf augustus 2021 uitgezonden worden op de Duitse televisie.

Down the Road wordt al vier seizoenen gesmaakt in Vlaanderen. Maar ook in de rest van de wereld zijn ze fan van het format van productiehuis Roses Are Blue. Zo krijgt de serie nog dit jaar ook een Duitse versie. Die wordt in het begin van 2021 opgenomen, en verschijnt op de publieke omroep SWR vanaf augustus.

Derde anderstalige versie

De Duitse versie van Down the Road is al de derde anderstalige versie van het programma. Eerder zijn ook al in Polen en Roemenië de eerste afleveringen van de lokale versie van Down the Road uitgezonden. Die waren een groot succes, want in beide landen zijn nieuwe seizoenen besteld.

Ook in Nederland zijn ze fan van Down the Road. Maar daar hebben geen nieuwe versie moeten opnemen. Nope, ze hebben gewoon de originele Vlaamse versie uitgezonden.

Vier seizoenen Down the Road

Ondertussen zijn bij ons al vier seizoenen van Down the Road verschenen. In het laatste seizoen ging Dieter Coppens op vakantie met de zes jongvolwassenen uit het allereerste seizoen van de reeks. Maar in tegenstelling tot in eerdere seizoenen heeft de groep geen zonnige oorden opgezocht.

Integendeel. Dieter trok met Kevin, Martijn, Pieter, Lisa, Hélène en Lore naar Fins Lapland. En dat was niet altijd even gemakkelijk.

Meer
Lees meer...