‘Down The Road’ lost eerste beelden seizoen 4

Volgende maand komt Down The Road terug met alweer het vierde seizoen. Dat wordt een speciaal seizoen waarbij Dieter Coppens opnieuw op reis gaat met de groep van het eerste seizoen. Deze keer trekken ze niet naar een zonnig gebied, maar wel naar de vrieskou van Fins Lapland.

Down The Road is al toe aan het vierde seizoen. Om dat te vieren, neemt Dieter de originele zes jongvolwassenen van het eerste seizoen terug mee op reis. In 2017 trokken Kevin, Martijn, Pieter, Lisa, Hélène en Lore met hun minibusje door Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Italië. Maar deze keer zoeken ze het toch iets verder van huis.

Lapland

De groep trekt voor het vierde seizoen naar koudere oorden. Dieter en zijn oude vrienden trekken namelijk richting het hoge noorden. Ze zullen de sneeuw en vrieskou gaan trotseren in Fins Lapland. Kevin is de kou natuurlijk al een beetje gewoon van zijn avontuur met Dieter voor Down The Snow. Toen liftten Kevin en Dieter van Rovaniemi in Finland naar het domein Puyenbroeck in Wachtebeke ten voordele van Music For Life van Studio Brussel.

In de eerste trailer voor dat seizoen krijgen we al te zien dat de groep het best moeilijk krijgt met de ijskoude temperaturen en extreme activiteiten. En die hebben duidelijk ook een impact op het humeur van de deelnemers. We zullen in dit nieuwe seizoen ook te weten komen hoe het nu, drie jaar na hun eerste reis, nog met de zes deelnemers gaat.

Het vierde seizoen van Down The Road gaat van start op zondag 22 november.

Bekijk hier de eerste beelden van het vierde seizoen van Down The Road:

Meer
Lees meer...