Left Right
scrollTop top

Droppen Drake en Bruno Mars eind deze week samen een nummer?


Drake Bruno Mars
© EPA

Drake had het zelf al even aangekondigd: z’n nieuwe album verschijnt deze zomer. Het zou de naam ‘Skeleton King’ krijgen, en volgens geruchten zou het al op 28 augustus verschijnen. Of die geruchten kloppen, ontdekken we binnenkort, want ze beweren ook dat Drake deze week nog het eerste nummer van het album lost: een samenwerking met Bruno Mars.

Drake loste z’n laatste studioalbum ‘Scorpion’ in 2018. En nog deze zomer krijgt het na twee jaar een vervolg. Hoe het album zal heten en wanneer het precies gereleased wordt, is voorlopig nog niet officieel bekendgemaakt. Nog niet officieel, want het gonst ondertussen van de geruchten.

Laatste 10 procent

Zo zou het album de naam ‘Skeleton King’ krijgen. En het zou wel eens kunnen dat het heel binnenkort verschijnt. Noel Cadastre, Drakes audio-ingenieur (zoals dat heet), deelde namelijk een week geleden een interessante foto.

“In de studio om m’n verjaardag te vieren”, schreef hij bij de foto. “We hebben al 90 procent af, maar jullie zullen nog op de laatste 10 procent moeten wachten.” Uit de foto bleek dat het om nieuwe muziek van rapper Drake ging, die volgens geruchten op 28 augustus met een nieuw album komt.

Bruno Mars

Verder gonst het van de geruchten dat het niet alleen Drake zal zijn, die we op het album zullen horen. Het eerste nummer van (waarschijnlijk) ‘Skeleton King’ zou namelijk een samenwerking zijn tussen Drake en Bruno Mars. Of die geruchten kloppen, komen we waarschijnlijk al snel te weten, want het nummer zou nog deze week gereleased worden.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…