Left Right
scrollTop top

Drake verovert TikTok met #ToosieSlideChallenge


© YouTube

De Canadese rapper Drake zette vrijdagnacht de videoclip van zijn nieuwe lied Toosie Slide online. Een marketingstunt van formaat want het dansje uit de videoclip gaat ondertussen viraal op TikTok.

Drake laat zich duidelijk niet tegenhouden door de quarantainemaatregelen in Canada. Vanuit zijn villa in Toronto filmde de rapper de volledige videoclip van zijn nieuwe nummer “Toosie Slide”. In de video geeft de rapper ons rondleiding in zijn villa, die duidelijk niet zou misstaan als MTV Crib.

Toch is Drakes housetour niet de voornaamste reden voor deze virale videoclip. Zoals we dat eerder van hem gewoon waren uit de videoclips van Hotline Bling en In My Feelings, pakt Champagne Papi opnieuw uit met zijn opvallendste dancemoves.

#ToosieSlideChallenge

Zoals de lyrics “It go right foot up, left foot, slide” doen vermoeden, is de “Toosie Slide”-dans vrij simpel en makkelijk aan te leren. Ideaal voor sociale media als TikTok dus. Iets wat Drake goed begrepen heeft. Onder de hashtag #ToosieSlideChallenge gaat het dansje ondertussen viraal.

Bedenker mist feature door quarantaine

De inspiratie voor het nummer en bijhorende dansje haalde Drake bij de Amerikaanse danser/influencer Toosie, die samen met zijn vrienden het dansje bedacht. Door de quarantainemaatregelen was het helaas niet mogelijk om Toosie over te vliegen voor de videoclip. Je kan zijn originele versie hieronder bekijken.

Gelijkaardige artikels
Drake samen met Dabbing Granny op Instagram Live gaat viraal
Kanye West is een verborgen kunstenaar: z’n schoolkunst is zelfs meer dan 10.000 euro waard!
Green Day-frontman Billie Joe Armstrong speelde voor ’t eerst beerpong tegen Post Malone!
James Bay leert fans zijn grootste hits op gitaar


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…