Left Right
scrollTop top

Drake samen met Dabbing Granny op Instagram Live gaat viraal


Drake + Dabbing Granny
© Instagram/@champagnepapi + @dabbing_granny

Met meer dan 1,3 miljoen volgers kan je Dabbing Granny toch wel Instafamous noemen. En die bekendheid viel ook Champagne Papi, Drake op. Samen hadden ze een gezellige babbel op Instagram Live. Natuurlijk kon Dabbing Granny haar ogen niet geloven toen ze met de enige echte Drake aan het praten was. “Ja, ik ben het echt”, bevestigde de rapper.

Dabbing Granny geloofde het pas echt toen ze Drake zag lachen. “Je glimlach verlicht de kamer. Ik weet zeker dat je moeder je dat verteld heeft toen je nog een kind was.” Daarop antwoordde de zanger: “Nou, dank je wel. Ja, mijn moeder zei me altijd dat ik moest glimlachen op foto’s, en ik was me er altijd van bewust dat ik dat moest doen. Maar nu zijn er te veel mooie dingen aan de hand, ik moet af en toe wat meer lachen.”

Nieuw album

Tijdens zijn gesprek met Dabbing Granny liet Drake vallen dat hij bezig is aan zijn nieuw album. Daarin zei hij: “Weet je wat zo grappig is, je wordt wakker en ik ga slapen. Ik heb net de studio verlaten, ik werk aan een nieuw album.” Natuurlijk vroeg Dabbing Granny meteen wanneer het wordt uitgebracht. Drake gaf een slim antwoord: “Ik weet het niet. Als het klaar is, zullen we zien. Hopelijk snel, toch?” Aangezien Drake tot in de vroege uurtjes werkt, zal zijn nieuw album waarschijnlijk niet zo lang op zich laten wachten.

Dabbing

Nee, dabbing slaat niet op de dansbeweging waarbij iemand z’n hoofd laat zakken terwijl hij zijn armen omhoog werpt. Maar wat betekent het dan wel? Dabbing, of deppen in het Nederlands, is het verdampen van geconcentreerde marihuana, meestal in de vorm van was of hasj.

Bij dabbing wordt een kleine hoeveelheid geconcentreerde tetrahydrocannabinol (ofwel THC, het psychoactieve bestanddeel van marihuana) op een heet oppervlak geplaatst, of in een traditionele pijp of een dab pen, en wordt de damp ingeademd. Maar het kan ook gevaarlijk zijn. Zo is vooral de extractie bij dabbing gevaarlijk. Op korte termijn kan het zelfs hartkloppingen, angst en paniekaanvallen veroorzaken.

Danskunsten

Iets anders dat dan weer viraal gaat van Drake is een nieuwe dansvideo. Op een video die Lil Yachty deelde op Twitter, zien we opnieuw Drake zijn geniale danskunsten. Denk maar aan zijn danspassen in de videoclip van Hotline Bling. Toen verschenen er tal van hilarische memes op zijn dansmoves.

Tijdens de opnames van de videoclip Oprah’s Bank Account maakten Lil Yachty, Drake en DaBaby een filmpje op het entertainmentplatform Triller. Bekijk hier de geweldige dansmoves van Drake:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…