Left Right
scrollTop top

Drake lost nieuw nummer ‘Laugh Now Cry Later’ feat. Lil Durk als voorsmaakje album


Drake
© Isopix

Rapper Drake heeft vandaag een nieuw nummer gelost. Het gaat om Laugh Now Cry Later, een collaboratie met Lil Durk. Het nummer is de eerste single van het nieuwe album van Drake, ‘Certified Lover Boy’, dat later deze zomer zal verschijnen.

Drake heeft zijn nieuwste nummer, inclusief clip, op de wereld losgelaten. Het nummer Laugh Now Cry Later is een samenwerking met Lil Durk en is de lead single van het album ‘Certified Lover Boy’ dat gepland staat voor later deze zomer.

Laugh Now Cry Later

Laugh Now Cry Later is het eerste nieuwe nummer dat Drake uitbrengt sinds de release van zijn single Toosie Slide in april. De clip voor dat nummer werd toen coronaproof gefilmd bij Drake thuis. Dat nummer was ook te vinden op de mixtape ‘Dark Lane Demo Tapes’, die uitkwam op 1 mei 2020. Laugh Now Cry Later is het eerste nummer dat ook te vinden zal zijn op het volgende studioalbum van Drake, zo laat hij zelf weten op Instagram. Dat album kreeg ook meteen een naam: ‘Certified Lover Boy’.

De clip van Laugh Now Cry Later heeft verdacht veel weg van een langgerekt reclamespotje voor Nike. In de clip verschijnen ook verschillende atleten waaronder basketbalspeler Kevin Durant en American footballers Marshawn Lynch en Odell Beckham Jr.

Beluister hier het nummer Laugh Now Cry Later van Drake feat. Lil Durk:

“Album 90 procent klaar”

Laugh Now Cry Later wordt dus de lead single op het aankomende album van Drake. Dat album zal ‘Certified Lover Boy’ heetten en staat gepland voor de zomer van 2020. We mogen het dus heel binnenkort verwachten.

Dat werd recent ook nog bevestigd met een foto op Instagram van Noel Cadastre die meewerkt aan het album. Die liet bij een foto van de mixtafel weten dat het album voor 90 procent klaar is maar dat we “nog gaan moeten wachten to die laatste 10 procent klaar is”. Er zijn geruchten dat Bruno Mars op dat album te horen zal zijn. Men dacht toen dat het nummer dat Drake deze week ging uitbrengen de samenwerking met Bruno Mars ging zijn, maar het werd dus een samenwerking met Lil Durk.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…