Left Right
scrollTop top

Drake stelt nieuw album uit voor herstel na operatie en rehab


Drake
© Isopix

‘Certified Lover Boy’ zal dan toch niet in januari verschijnen. Dat heeft Drake zelf bekendgemaakt via z’n Instagram Stories. De rapper heeft het naar eigen zeggen te druk met herstellen na een operatie en rehab.

Drake zou normaal nog deze maand z’n gloednieuwe album ‘Certified Lover Boy’ releasen. Maar die release heeft hij zelf uitgesteld. “Ik was van plan om m’n album deze maand op de wereld los te laten”, schreef ie op Instagram. “Maar door m’n operatie en rehab gaat m’n energie nu vooral naar herstellen.”

‘Certified Lover Boy’

“Ik mag me gelukkig prijzen dat ik weer op m’n voeten sta. Ik voel me goed en ik ben volop bezig met het album. Maar ‘CLB’ komt er niet in januari”, verduidelijkt Drake nog. Een nieuwe releasedatum geeft de rapper niet. Maar hij benadrukt wel dat ‘Certified Lover Boy’ nog dit jaar zal verschijnen. Dat doet ie met “ik kijk er al naar uit om het met jullie in 2021 te delen”.

Drake CLB
Screenshot Instagram/@champagnepapi

Drake kondigde afgelopen oktober z’n nieuwe album aan. Maar er was al onmiddellijk meer. De God’s Plan-rapper lanceerde meteen een heuse collectie ‘Certified Lover Boy’-merchandise. Die was in enkele luttele minuten uitverkocht.

Operatie aan de knie?

Drake heeft nooit officieel bekendgemaakt waaraan ie geopereerd was. Maar via foto’s die op sociale media waren verschenen, heeft de Canadees wel gehint dat het om een knieoperatie ging. Hij heeft namelijk een foto gedeeld waarop heel duidelijk een kniebrace te zien was.

Teaser

Wanneer ‘Certified Lover Boy’ precies zal verschijnen, is dus nog niet bekend. Wie al niet meer kan wachten, kan wel nog eens terugkijken naar de teaser van het album. Die heeft Drake zelf gedeeld afgelopen oktober.

Drake heeft eerder deze maand nog een record gebroken. Hij is de eerste artiest ooit die meer dan 50 miljard streams haalde op Spotify.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…