Left Right
scrollTop top

Drake lost ‘Certified Lover Boy’-collectie met Nike


Drake Nike Certified Lover Boy
© Drake in de video van ‘Laugh Now Cry Later’ – YouTube/Drake

Begin volgend jaar verschijnt een nieuw album van Drake. Dat kondigde de Canadese rapper vorige week zelf nog aan. Het album krijgt de naam ‘Certified Lover Boy’. Bovendien krijgt het al meteen z’n eigen merchandise-collectie. Die heeft Drake gemaakt samen met Nike, en zou “nog maar het begin” zijn van de samenwerking.

Om de aankomende release van z’n nieuwe album ‘Certified Lover Boy’ te vieren, lost Drake een collectie merchandise met Nike. Het gaat onder andere om de nu al iconische bomberjack met hartjes uit de video van Laugh Now Cry Later.

“Nog maar het begin”

Daarnaast zijn ook een witte pet en sokken terug te vinden met een knalrode lipafdruk, naast een sweater en verschillende T-shirts. De collectie is ondertussen jammer genoeg al volledig uitverkocht. Maar niet getreurd: de ‘Certified Lover Boy’-collectie is “nog maar het begin” van de samenwerking tussen Drake en Nike.

Januari 2021

‘Certified Lover Boy’ verschijnt in januari volgend jaar. Dat maakte Drake zelf bekend met een teaser. Het filmpje duurt precies een minuut en bevat visuele verwijzingen naar eerdere releases. Het gaat onder andere om de albums ‘Take Care’, ‘Dark Lane Demo Tapes’ en ‘Nothing Was The Same’.

De teaser kan je hier bekijken:

De ‘Certified Lover Boy’-teaser is op de wereld losgelaten op 24 oktober. Da’s de dag waarop Drake z’n 34ste verjaardag vierde.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…