Duolingo-uil deelt hilarische reactie op minirol in ‘Barbie’

Barbie zit vol met cameo’s van bekende acteurs en andere celebrities. Zo kregen onder andere Bridgerton-actrice Nicola Coughlan, worstelaar/acteur John Cena en zangeres Dua Lipa een kleine rol in de film. Maar er was nog een opmerkelijke cameo. Het ging daarbij om de app Duolingo die heel kort z’n opwachting maakt in Barbie. En op die cameo reageert de Duolingo-uil nu op TikTok.

Voor Duolingogebruikers zat er een wel heel herkenbare scène in Barbie. Wanneer Gloria (America Ferrera) en haar dochter Sasha (Ariana Greenblatt) met Barbie (Margot Robbie) naar Barbieland gaan, vertelt Gloria dat haar man (Ryan Piers Williams) waarschijnlijk niet eens zal merken dat ze wegzijn. Op dat moment krijgen we een beeld te zien van de man die op z’n smartphone bezig is. Daarbij weerklinkt ook een geluidje dat bekend in de oren klinkt voor wie Duolingo gebruikt. En dat geluidje is ook Duo, de Duolingo-uil, niet ontgaan.

Duolingo-uil

Duolingo investeerde ooit in een levensgroot kostuum van de Duolingo-uil en dat bleek geen weggegooid geld te zijn. De uil, Duo genaamd, verschijnt nu namelijk geregeld in video’s van Duolingo op TikTok en die gingen al meermaals viraal. In de nieuwste video is nu te zien hoe Duo reageert op zijn 0,3 seconds of fame.

In de video is te zien hoe Duo, gehuld in een roze glitterpakje, geniet van de leven in de spotlights. Zo krijgt hij zelfs en een ster op de Walk of Fame. Maar Duo maakt ook al snel kennis met de keerzijde van de roem. Zo krijgt hij het volgens de cover van een roddelboekje aan de stok met de uil van de fastfoodketen Hooters. Vervolgens is ook te zien hoe Duo, nu ook met een warrige blonde pruik, wordt gearresteerd.

Bekijk de TikTok van Duolingo hier:

@duolingo the owl to hot mess pipeline #duolingo #barbiemovie #languagelearning #ding ♬ original sound – Nicki Minaj
Meer
Lees meer...