Twitteraccount verzamelt vreemdste zinnen van Duolingo

Iedereen die al eens een taal heeft geleerd via Duolingo weet dat er soms opmerkelijke zinnen in de app zitten. De meest bizarre zinnen worden nu verzameld op het Twitteraccount ‘Strange Duolingo Sentences’.

Duolingo is de populairste app om talen te leren. Door korte zinnen te leren, kan je je al snel verstaanbaar maken in een vreemde taal. Maar sommige zinnen die je leert in de app zijn al wat handiger dan andere. Het nieuwe Twitteraccount ‘Strange Duolingo Sentences’ verzamelt de beste zinnen van Duolingo.

Moordplannen, sprekende voorwerpen en reisjes naar de hel

‘Strange Duolingo Sentences’ bestaat nog maar een week, maar wist in die tijd al meer dan 180.000 volgers bij elkaar te sprokkelen. Het account deelt screenshots van zinnen die mensen krijgen in Duolingo. Daarbij kan je zelf de bizarre zinnen die je tegenkomt doorgeven door een privébericht te sturen op Twitter of door je screenshots naar de subreddit ‘r/strangeduolingo’ te sturen.

In de posts van het account valt al op dat je je vooral bij Noors, Spaans en Koreaans mag verwachten aan heel wat opmerkelijke zinnen. Maar ook Nederlands is al enkele keren te vinden op het account. Zo kan wie Nederlands wil leren via Duolingo alvast “Pardon, ik ben een appel” zeggen.

Dit zijn alvast onze favorieten:

Meer
Lees meer...