‘Durf te vragen’ krijgt een derde seizoen op Eén

De laatste aflevering van het tweede Durf te vragen-seizoen is gisteren nog maar uitgezonden, en toch is het nieuws al bekend dat de reeks een derde seizoen krijgt. Dat kondigde presentatrice Siska Schoeters zelf aan in een filmpje, dat Eén met al z’n volgers deelde.

Siska Schoeters valt meteen met de deur in huis in het filmpje. “Hallo, ik heb goed nieuws”, klinkt het. “Er komt een derde seizoen van Durf te vragen. Yes!”

“Jouw hulp nodig”

“Maar we hebben jouw hulp daarvoor nodig”, gaat de presentatrice verder. “Zijn er mensen waar jij heel veel vragen voor hebt? Dan mag je dat laten via een.be. En misschien zie je die mensen dan in deze studio. Hier. Volgend jaar.”

Insturen

Via de website van Eén kan je insturen welke thema’s of groepen je in het volgende Durf te vragen-seizoen aan bod wil zien komen. Je kan ook meteen aangeven of je zelf tot die groep behoort en bereid bent om in het programma te verschijnen.

Daarnaast moet je ook uitleggen waarom je voor dat bepaald thema kiest, en welke vraag je graag wil stellen. Wanneer het derde seizoen van Durf te vragen precies zal worden uitgezonden, is nog niet bekend. Wel zeker is dat Siska Schoeters opnieuw van de partij zal zijn.

Seizoen 2

Het tweede seizoen van het programma bestond uit negen afleveringen. Daarin ging het over heel uiteenlopende onderwerpen. In aflevering 1 sprak Siska met mensen met jongdementie. Een week later kregen we te zien hoe het er bij mensen van adel aan toe gaat.

Aflevering 3 ging over vluchtelingen, en de vierde over mensen met overgewicht. Opnieuw een week later kwamen mensen met hiv aan bod, en daarna zusters en mensen met kanker. In de voorlaatste aflevering beantwoordden mensen met grote gezinnen de vragen, en in de laatste waren het joden.

Durf te vragen is volledig terug te vinden op VRT Nu.

Meer
Lees meer...