Ed Sheeran keert in 2025 terug naar België en kiest voor opvallende locatie

Ed Sheeran heeft een nieuw luik toegevoegd aan zijn ‘Mathematics Tour’, die al bezig is sinds 2022. Daarbij keert de Britse zanger ook terug naar ons land. Hij zal op 8 augustus 2025 namelijk optreden in het Park Middenvijver in Antwerpen.

De ‘Mathematics Tour’ van Ed Sheeran begon in april 2022. In juli van dat jaar stond de Brit twee keer in het Koning Boudewijnstadion. Het klonk toen ook dat deze tour zijn laatste grote stadiontour zou zien. Op dat moment konden we wel niet voorspellen dat de ‘Mathematics Tour’ maar liefst drie jaar zal duren.

Park Middenvijver

In 2025 zou er dan toch een einde komen aan de grote wereldtournee van Ed Sheeran. Dat maakte hij zelf bekend op Instagram. “In 2025 komt er een einde aan de ‘Mathematics Tour’! We gaan vooral plaatsen bezoeken waar we nog niet zijn geweest”, maar de eerste data die omhoog gaan zullen de rest van Europa zijn”, schreef hij daarbij. De post bevatte meteen data en locatie voor veertien optredens. Daar zouden laten nog extra optredens aan toegevoegd worden.

Voor België is het uitkijken naar 8 augustus. Dan staat Ed Sheeran in het Park Middenvijver in Antwerpen. Het is de eerste keer dat deze locatie een concertavond organiseert rond één artiest. Het park is bij muziekliefhebbers vooral bekend van het festival Live is Live, dat er al twee jaar doorgaat. De meeste recente editie daarvan was vorig weekend.

Ticketverkoop

Naast Antwerpen komt Ed Sheeran in 2025 ook al sowieso naar Madrid (Spanje), Marseille en Lille (Frankrijk), Rome (Italië), Stuttgart, Düsseldorf en Hamburg (Duitsland), Oslo (Noorwegen), Zürich (Zwitserland), Wroclaw (Polen), Stockholm (Zweden) en Kopenhagen (Denemarken).

Tickets voor de concerten van Ed Sheeran zouden in voorverkoop gaan op 10 juli.

Meer
Lees meer...