Eerste namen voor tribute concert Luc De Vos in Lotto Arena zijn bekend

Op donderdag 5 december vindt in de Lotto Arena een groot tribute aan overleden zanger Luc De Vos plaats. Het is dan ongeveer exact tien jaar geleden dat ons land afscheid heeft moeten nemen van de Gentse artiest. Vandaag maakte de organisatie al een handvol artiesten bekend die op tijdens het tribute op het podium zullen staan.

Het is ondertussen al bijna tien jaar geleden dat Gentse zanger Luc De Vos overleed. Om hem te eren vindt eind dit jaar een groot tribute concert plaats in de Lotto Arena in Antwerpen. Opvallend is dat daarbij enkel vrouwelijke artiesten zullen optreden. Vandaag zijn de eerste namen alvast bekendgemaakt. Daarbij heel wat jong geweld, maar ook een oude bekende.

VOS

Wie Luc De Vos zegt, die zegt Gent. Toch is het Antwerpen dat eind dit jaar het VOS-concert mag ontvangen in de Lotto Arena op donderdag 5 december. Daarbij zullen heel wat hits van de overleden zanger in een nieuw jasje worden gestoken.

In totaal zullen er ongeveer 20 (!) artiesten op het podium staan en vandaag maakte de organisatie alvast zes namen bekend. De eerste op die lijst is ISE. De 18-jarige won nog maar net De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en heeft ondertussen al een uitverkochte AB op haar naam staan. Zij zal Ik Reis Door de Nacht van Gorki brengen, een cover die ze ook al officieel uitbracht.

Ook op het lijstje: jong geweld Maria Iskariot, BLUAI, Emma Bale en Kids with Buns. Daarnaast werd ook Elisa Waut aangekondigd. Die won in 1984 Humo’s Rock Rally en bracht in de jaren erna nog verschillende albums uit. Hun bekendste hit is Four Times More.

‘VOS’ vindt plaats op donderdag 5 december 2024 in de Lotto Arena. Tickets en info via de website.

Meer
Lees meer...