Left Right
scrollTop top

‘Élite’ seizoen 2 staat nu op Netflix!


Élite Netflix
© Netflix

De populaire Spaanse Netflixreeks Élite is terug! Het eerste seizoen van de reeks werd een enorm succes, waardoor Netflix al meteen een tweede seizoen bestelde. En dat is sinds kort te vinden op de streamingdienst.

Netflixreeks Élite werd na het eerste seizoen vaak omschreven als “de Spaanse Gossip Girl” en dat was niet helemaal zonder reden. De reeks speelde zich net zoals Gossip Girl af in een high school en bulkte van de geheimen en intriges. Maar het verhaal van de Spaanse tieners is nog niet uitverteld.

Élite

Élite Netflix
Netflix

In het eerste seizoen van Élite wordt er een lijk gevonden bij het zwembad van de school. Na enkele afleveringen blijkt dat het gaat om het lichaam van Marina, gespeeld door María Pedraza, die ook te zien was in het eerste seizoen van La Casa de Papel.

Doorheen de reeks leren we de andere leerlingen kennen en komen we vooral te weten dat ze allemaal heel wat te verbergen hebben. Elke aflevering kregen we een stukje van de puzzel waardoor we als kijker te weten kwamen hoe de vork in de steel zat. Maar de personages zijn daar nog niet van op de hoogte.

Seizoen 2

Het tweede seizoen zal dan ook verder ingaan op de moord op Marina en de mensen die daarvoor zullen opdraaien. Op het einde van het eerste seizoen wordt Nano (Jaime Lorente) beschuldigd van de moord, terwijl hij er eigenlijk niets mee te maken heeft. In het tweede seizoen zit hij dan ook in de gevangenis en is het maar de vraag of hij er ooit zal uit geraken.

Polo (Álvaro Rico) die de moord echt op z’n geweten heeft, is vrijgesproken en heeft dankzij z’n ex-vriendin Carla (Ester Expósito) en haar nieuwe lover Christian (Miguel Herrán) een alibi. Maar zal dat alibi stand houden?

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  684.256
 • Aantal
  doden
  20.572