Left Right
scrollTop top

Emma Watson en Tom Felton samen gespot: is ‘Dramione’ een feit?


Emma Watson Tom Felton
© Instagram/@t22felton

Harry Potter-fans van over de hele wereld zijn door het dolle heen. Tom Felton, die Draco Malfoy speelt, heeft namelijk een vakantiefoto gedeeld waar hij samen met Emma Watson opstaat. Is Dramione nu écht een feit?

Emma Watson en Tom Felton als koppel. Dé droom van een hele hoop Harry Potter-fans kan binnenkort wel eens werkelijkheid worden. De acteur die Draco Malfoy speelt, heeft namelijk een foto gepost samen met de enige echte Hermione Granger.

Gitaarspelen in Zuid-Afrika

Op de foto leert Tom Emma gitaarspelen. En blijkbaar doet ze dat niet slecht, want hij schreef eronder “Snelle leerling x”. De locatie die bij de post staat is bovendien Zuid-Afrika, wat erop wijst dat de twee samen op vakantie zijn.

View this post on Instagram

Quick learner x

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

Het belangrijkste detail van de foto? Tom en Emma zitten samen op de sofa IN HUN PYJAMA! Wil dat zeggen dat ze samen geslapen hebben? Of net niet geslapen?

Dikke vriendjes

Het is nooit een geheim geweest dat Emma Watson en Tom Felton dikke vriendjes waren. En dat is dus na al die jaren niet veranderd. Of is er meer aan de hand? Als het van Emma af zou hangen waarschijnlijk niet, want de actrice gaf jaren geleden al toe dat ze een crush had op haar tegenspeler.

Aha! Daarom zijn alle meisjes verliefd op Draco Malfoy!

EW

En er is meer! De volgende foto die Tom Felton op zijn Instagram postte, is er één van hem alleen. Niets speciaals zou je denken, maar niets is minder waar. Hij draagt namelijk een shirt waarop “women do it better” staat, een uitspraak die perfect past bij op-en-topfeministe Emma Watson. Nog niet overtuigd? In het bijschrift bij de foto staat dat die gemaakt is door … EW!

View this post on Instagram

Women do it better ?EW

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

De enige reden om te twijfelen: Emma Watson heeft recent niets gepost van hen samen. Je leest het goed: “recent”, want ongeveer een jaar geleden verscheen deze foto op Instagram.

Voorlopig is dus nog niets officieel bevestigd, maar ons lijkt het dat de twee wel wat meer zijn dan “gewoon vrienden”. Afwachten geblazen, dus, op meer nieuws van Dramione!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…