Emma Watson reageert op foute foto tijdens ‘Harry Potter’-reünie

De reüniespecial Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts valt sinds begin dit jaar te bekijken en zorgde al voor heel wat ophef. Daarbij gaat het meestal niet over de hereniging van de hoofdrolspelers, maar over een opvallende blunder waarbij een kinderfoto van Emma Roberts getoond werd in plaats van een van Emma Watson. Die laatste heeft nu ook gereageerd op de fout via sociale media.

De special Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts is een echte must-see voor fans van de filmreeks. In de special komen de acteurs uit de reeks opnieuw samen en halen ze herinneringen op aan hun tijd op de set. De reünie is sinds 1 januari 2022 te zien op HBO Max en verscheen een dag later in België op Streamz.

Foute Emma

Maar fans merkten al snel op dat er een foutje in de special was geslopen. Tijdens de special vertelde Emma Watson over haar jeugd terwijl er in beeld een foto verscheen. Maar het kleine meisje met de Minnie Mouse-oortjes was niet Emma Watson, maar wel collega-actrice Emma Roberts.

De producers van Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts reageerden zelf twee dagen later op de blunder. Daarbij lieten ze weten dat de fout zou hersteld worden en de correcte versie binnenkort te zien zal zijn via HBO Max (en bij ons dus Streamz).

Nu, enkele dagen later, heeft ook Emma Watson met een knipoog gereageerd op de fout. Dat deed de actrice door de beruchte foto van Emma Roberts te delen op Instagram met het bijschrijft “Ik was NIET zo schattig, Emma Roberts”. Watson voegde er daarnaast ook de hashtag #emmasistersforever aan toe.

Meer
Lees meer...