‘Euphoria’ seizoen 3 krijgt eindelijk een startdatum voor opnames

Er is eindelijk een startdatum voor de opnames van het derde seizoen van Euphoria. Dat nieuwe en meteen ook laatste seizoen zal begin 2025 opgenomen worden. Dat heeft HBO zelf laten weten. Daarmee lijkt eindelijk alle twijfel over de toekomst van de reeks uitgewist.

We wachten ondertussen al meer dan twee jaar op nieuwe afleveringen van Euphoria, maar nu is er eindelijk goed nieuws. Na een lange tijd van twijfels over de toekomst van de reeks, werd het licht vorige maand op groen gezet.

Januari 2025

En nu is er nog meer goed nieuws. De opnames van dat langverwachte derde seizoen zullen in januari 2025 namelijk van start gaan. HBO zegt dat de volledige cast, inclusief Zendaya, Sydney Sweeney, Jacob Elordi en Hunter Schafer, zal terugkeren.

“Ik ben heel blij dat we klaar zijn om in januari met de productie van Euphoria te beginnen”, zegt Francesca Orsi, executive vp HBO-programmering en hoofd van HBO-dramaseries en films. “We kunnen niet gelukkiger zijn met onze creatieve samenwerking met Sam Levinson en deze ongelooflijke cast. We kijken ernaar uit om dit nieuwe seizoen van Euphoria tot leven te brengen voor de fans.”

Hoewel we nu dus eindelijk weten wanneer de productie van het derde seizoen van Euphoria zal starten, is er wel nog steeds geen releasedatum bekendgemaakt. Wel weten we ondertussen al dat dat derde seizoen niet meer op de middelbare school zal afspelen. De acteurs zijn ondertussen heel wat ouder geworden, waardoor dat niet langer realistisch zal zijn. Meer dan waarschijnlijk krijgen we dus een tijdsprong te zien.

Meer
Lees meer...