‘Euphoria’: Derde seizoen komt er dan toch

Goed nieuws voor de fans van Euphoria. De populaire reeks krijgt dan toch een derde seizoen. Dat is bevestigd door Casey Bloys, die verantwoordelijk is voor de content van HBO. Wanneer dat nieuwe seizoen te zien zal zijn, is wel nog niet geweten.

We wachten ondertussen al meer dan twee jaar op nieuwe afleveringen van Euphoria en dat wachten zal sowieso nog even blijven duren. HBO liet enkele maanden terug aan de cast weten dat de nieuwe opnames nog niet voor direct zijn. Daardoor ontstonden meteen ook twijfels over de toekomst van de reeks.

Die twijfels zijn nu uit de wereld geholpen door Casey Bloys. “Sam Levinson werkt eraan. Er is veel over gesproken”, zei hij in Variety.

Bestaande cast

De reden dat het derde seizoen langer op zich laat wachten, is omdat de nieuwe afleveringen zich niet meer op de middelbare school zullen afspelen. De acteurs zijn ondertussen heel wat ouder geworden, waardoor dat niet langer realistisch zal zijn.

“Daarom moet je goed nadenken over waar het zich wil laten afspelen en hoe ver in de toekomst je het derde seizoen wil laten doorgaan. Sam heeft daarover een idee, waarover hij enthousiast is. Hij is dus druk bezig met schrijven”, legt Bloys uit.

Hoofdcast

De HBO-topman bevestigt meteen ook dat het nieuwe seizoen van Euphoria nog steeds de hoofdcast, bestaande uit Zendaya (Rue), Jacob Elordi (Nate), Sydney Sweeney (Cassie) en Hunter Schafer (Jules), zal bevatten. Omdat deze vier jonge acteurs ondertussen allemaal zijn doorgebroken, zal het ongetwijfeld niet eenvoudig zijn om hun agenda’s op elkaar af te stemmen.

Wanneer dat nieuwe seizoen er dus komt, is nog niet geweten. Wel weten we al dat het bij ons te zien zal zijn op de zojuist gelanceerde streamingdienst HBO Max.

Meer
Lees meer...