Left Right
scrollTop top

Eurovisiefavoriet Daði Freyr komt in december naar Brussel!


Daði Freyr Dadi Freyr Eurovisie Botanique
© YouTube Daði Freyr

Dankzij het Eurovisiesongfestival werd de IJslander Daði Freyr in één ruk beroemd in heel Europa. Z’n nummer Think About Things werd namelijk langs alle kanten genoemd als dé grote kanshebber op winst van het Songfestival. En in december komt de IJslandse popsensatie naar de Botanique in Brussel.

Het Eurovisiesongfestival mag dan wel niet doorgegaan zijn door de coronacrisis dit jaar, dat wil niet zeggen dat er geen topfavoriet was. Integendeel. Heel Europa was wild van Think About Things, het nummer dat IJsland uitgekozen had.

Daði Freyr

En op het einde van het jaar zou jij dat nummer ook wel eens live kunnen horen, als je dat wil. Want Daði Freyr, de zanger van het nu al legendarische lied, staat op 11 december in de Botanique in Brussel! Of hij dan ook de rest van z’n band meeneemt, en of hij de hele avond vreemde (maar oh, zo leuke) dansjes gaat doen, dat kunnen we je niet beloven.

Het heerlijke Eurovisienummer Think About Things van Daði Freyr herbeluisteren en -kijken? Graag gedaan:

Eurovisiesongfestival 2021

Ondertussen is bekend dat het Eurovisiesongfestival in 2021 zal doorgaan op dinsdag 18, donderdag 20 en zaterdag 22 mei, uiteraard in Rotterdam.

Het Eurovisiesongfestival van 2021 zal doorgaan in de Ahoy in Rotterdam, waar het normaal dit jaar had plaatsgevonden. De organisatie zal ook dezelfde blijven. Bovendien keert ook het presentatietrio Jan Smit, Chantal Janzen en Edsilia Rombley volgend jaar terug. 

Terugkerende artiesten

Heel wat van de artiesten hebben ondertussen bevestigd dat ze er volgend jaar ook weer zullen bijzijn. De Belgische inzending voor het Songfestival van 2021 wordt opnieuw Hooverphonic. De groep rond Alex Callier zal wel een ander nummer dan Release Me moeten schrijven, want dat was de regel.

Voorlopig heeft Daði Freyr nog niet officieel laten weten dat hij ook volgend jaar de IJslandse inzending van het Eurovisiesongfestival wordt. Wat wel zeker is, is dat hij (als de coronamaatregelen het tegen dan toelaten) eind dit jaar optreedt in de Botanique. Tickets kan je hier kopen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308