Eurovisiesongfestival: Daarom was presentatrice Laura Pausini even verdwenen tijdens de finale

Een opvallend beeld afgelopen zaterdagavond tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival. Presentators Alessandro Cattelan en Mika moesten het namelijk even stellen zonder hun collega Laura Pausini. Zij keerde iets later wel terug en gaf achteraf op Instagram uitleg over haar afwezigheid.

Radio- en televisiepresentator Alessandro Cattelan, zanger en televisiemaker Mika en zangeres Laura Pausini waren begin dit jaar door de Italiaanse RAI aangeduid als presentatoren voor het 66ste Eurovisiesongfestival. Dat deed het trio voortreffelijk, tot Laura Pausini in de finale op een van de belangrijkste momenten van de avond zonder uitleg verdwenen leek.

Alessandro Cattelan en Mika begonnen dan maar zonder hun collega aan de puntentelling. Iets later vervoegde Laura Pausini zich weer bij het duo, zonder veel extra uitleg. Op Instagram stelde de Italiaanse zangeres de fans achteraf gerust.

Bloeddrukval

“Wat een avond met heel veel liefde die jullie me van over de hele wereld getoond hebben, bedankt”, begon Laura Pausini haar uitleg. “Ik wil iedereen geruststellen en zeggen dat het goed met me gaat. Tijdens deze finale had ik een bloeddrukval. Daarom moest ik ongeveer twintig minuten op advies van de dokters rusten. Zij hebben mij heel goed verzorgd en ik ben haar daar heel dankbaar voor. De voorbije zes maanden waren heel druk en stressvol, maar ik ben blij dat ik de avond toch heb kunnen afsluiten op het podium”, ging ze verder. Tot slot bedankte Pausini ook nog haar twee collega’s en feliciteerde ze winnaar Oekraïne.

Meer
Lees meer...