‘Eurovisiesongfestival’: Mustii maakt indruk met tweede repetitie

Mustii stond vandaag voor de tweede keer op het podium van het Eurovisiesongfestival. Het ging om zijn tweede repetitie en meteen ook de laatste voor de generale repetitie op woensdag. Van deze repetitie krijgen we traditiegetrouw een fragment te zien zoals we het ook te zien zullen krijgen tijdens de show en dat ziet er zeker niet slecht uit.

Binnen zes dagen is het D-Day voor Mustii. Hij zal dan ons land vertegenwoordigen tijdens de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival. Met zijn nummer Before The Party’s Over zal hij moeten proberen om het publiek voor zich te winnen, want de jury’s stemmen voor het eerst niet mee tijdens de halve finales.

Mustii

Eerder deze week kregen we al enkele foto’s en een kort fragment vanuit de zaal te zien van het optreden van Mustii. Hoewel hij na afloop zei dat er nog veel beter kon aan zijn act, lijkt die in grote lijnen hetzelfde gebleven. Zo droeg de zanger nog steeds dezelfde witte (en deels doorzichtige) outfit. Deze keer werd de glitterkraan wel nog wat meer opengetrokken. Naast diamantjes op zijn torso had Mustii nu namelijk ook zilverkleurige accenten op zijn handen en armen. Ook de cirkel met microfoons is nog steeds centraal op het podium te zien.

Het fragment dat gedeeld werd, is het bombastische einde van het nummer. Daarbij wordt geen enkel Eurovisiecliché gespaard. Zo worden zowel de wind- als rookmachine ingeschakeld en krijgen we in de achtergrond ook al een vleugje vuurwerk te zien.

De laatste weken zakte ons land steeds verder weg bij de bookmakers, maar met zijn tweede repetitie lijkt Mustii toch weer wat mensen voor zich te winnen. Of het genoeg zal zijn om door te stoten naar de grote finale op zaterdag 11 mei, zullen we volgende week weten.

Bekijk hier het fragment van de tweede repetitie van Mustii:

Het Eurovisiesongfestival gaat dit jaar door op dinsdag 7, donderdag 9 en zaterdag 11 mei in het Zweedse Malmö.

Meer
Lees meer...