Eurovisiesongfestival: Mustii geeft voorproefje van optreden en maakt indruk

Het Eurovisiesongfestival komt steeds dichterbij en dus krijgen we al regelmatig een glimp van wat we mogen verwachten in het Zweedse Malmö. Zo gaf de Belgische kandidaat Mustii dinsdagavond in The Voice Belgique een optreden van zijn nummer Before The Party’s Over, iets waar online positief op gereageerd wordt.

België wordt op het komende Eurovisiesongfestival in het Zweedse Malmö vertegenwoordigd door de 33-jarige Brusselaar Thomas Mustin, beter bekend als Mustii. Hij zal daar aantreden met Before the Party’s Over. Mustii omschrijft zijn nummer zelf als “een metafoor tussen een lange avond feesten – met zijn hoogte- en dieptepunten, zijn ups en downs – en het leven”.

In de tweede halve finale op donderdag 9 mei probeert Mustii een plaats af te dwingen voor de finale. Volgens de bookmakers zal hij daar ook in slagen. Zij geven hem namelijk 85 procent kans op een finaleplaats. Enkele weken geleden was dat percentage zelfs nog hoger, maar enkele recente optredens van Mustii werden door de Eurovisiefans iets minder gesmaakt.

The Voice Belgique

Dat laatste is niet het geval met zijn meest recente optreden tijdens het programma The Voice Belgique. Daar bracht Mustii een heel energiek optreden. Hij bracht heel veel elementen van uit de clip van Before The Party’s Over naar het podium. Zo zien we heel veel glitter, een reeks microfoons en veel krachtige dansbewegingen.

Op dat optreden van Mustii kwamen er op sociale media alvast heel wat positieve reacties. Bij de bookmakers staat hij momenteel op een negende plaats.

Het Eurovisiesongfestival gaat dit jaar door op dinsdag 7, donderdag 9 en zaterdag 11 mei 2024 in Malmö in Zweden.

Meer
Lees meer...