Mustii is vertrokken naar Malmö voor het Eurovisiesongfestival

Over precies tien dagen staat Mustii op het podium in Malmö voor de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival. Daar zal de Waalse zanger proberen om een ticket voor de grote finale van zaterdag 11 mei in de wacht te slepen. En vandaag is hij vertrokken naar Malmö voor de repetities.

Het aftellen kan beginnen. Mustii, onze Belgische inzending voor het Eurovisiesongfestival, is vandaag vertrokken naar Malmö om zich ter plaatse voor te bereiden voor zijn optreden. Daarbij zal hij morgen voor de eerste keer repeteren op het echte podium voor het Eurovisiesongfestival en staan hem ook nog heel wat interviews en andere verplichtingen te wachten.

Mustii

Mustii werd in augustus 2023 als eerste kandidaat voorgesteld voor het Eurovisiesongfestival van 2024. In februari maakte hij zijn nummer Before The Party’s Over bekend. Aanvankelijk werd het gezien als een van de favorieten om het Eurovisiesongfestival te winnen, maar later werden er andere nummers bekendgemaakt die het momenteel beter doen bij de bookmakers.

Maar veel hangt natuurlijk af van de staging. En daar zullen we morgen, op dinsdag 30 april, een eerste glimp van krijgen, want dan staat de eerste repetitie van Mustii gepland. Daarom is de zanger vandaag vanop de luchthaven van Zaventem naar Malmö vertrokken om zich voor te bereiden op zijn optreden tijdens de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival. En hopelijk zien we hem op zaterdag 11 mei dus nog een keertje op het podium voor de finale.

Bekijk hier enkele foto’s van het vertrek van Mustii:

Het Eurovisiesongfestival gaat dit jaar door op dinsdag 7, donderdag 9 en zaterdag 11 mei in het Zweedse Malmö.

Meer
Lees meer...