Eurovisiesterren duiken op in Netflix-film over het Eurovisiesongfestival

Sinds vrijdag staat de film Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga op Netflix. De film gaat over het Eurovisiesongfestival en dat kon natuurlijk niet zonder enkele iconische kandidaten op te trommelen. Hoeveel kan jij er herkennen in deze medley?

De Eurovisiefilm van Netflix staat nog maar sinds kort online maar kon al heel wat kijkers lokken. In ons land staat hij zelfs op de zesde plaats bij de meest bekeken films en series. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga zorgt voor onze welverdiende portie Eurovisie in een jaar waarin het ons ontnomen werd door de coronapandemie.

Van Loreen tot Conchita Wurst

Voor de echte Eurovisiefans werd de film nog een beetje leuker, want tijdens de film doken er verschillende echte deelnemers van het Songfestival op. Tijdens een medley met hits van het Eurovisiesongfestival en hits van andere nummers bewezen ze allemaal nog eens dat ze de sterren van de hemel kunnen zingen.

Echte fans herkenden uiteraard Eurovisiewinnaars Alexander Rybak (Noorwegen 2009), Loreen (Zweden 2012), Conchita Wurst (Oostenrijk 2014), Jamala (Oekraïne 2016) en Netta (Israël 2018). Daarnaast waren ook Jessy Matador (Frankrijk 2010), Elina Nechayeva (Estland 2018), John Lundvik (Zweden 2019), Bilal Hassani (Frankrijk 2019) en Anna Odobescu (Moldavië 2019).

Bekijk hier het fragment:

Meer
Lees meer...