Left Right
scrollTop top

#EurovisionChallenge: Win tickets voor het Eurovisiesongfestival van 2022 door video in te sturen


Nikkie de Jager Eurovisie
© EBU/NPO/NOS/AVROTROS/Kris Pouw via AP (Isopix)

Nikkie de Jager (aka NikkieTutorials) is dit jaar een van de presentatrices van het Eurovisiesongfestival. En zij heeft nu een wedstrijd gelanceerd waarmee je tickets voor de volgende editie van de liedjeswedstrijd kan winnen. Iedereen van 18 jaar of ouder kan deelnemen aan de wedstrijd en dit is wat je precies moet doen.

De afgelopen 65 edities van het Eurovisiesongfestival zijn er al heel wat memorabele acts de revue gepasseerd. We denken dan bijvoorbeeld aan de monsters van Lordi, de epauletten van Sandra Kim of het hamsterwiel van Oekraïne. Wie een van deze iconische acts het beste kan imiteren, kan tickets winnen voor het Eurovisiesongfestival van 2022.

Instagram en TikTok

Deelnemen aan de wedstrijd is heel simpel. Alles wat je moet doen is een video opnemen en die met de hashtag #EurovisionChallenge uploaden op Instagram of TikTok.

Nikkie de Jager herself zal door alle inzendingen gaan en de besten selecteren. Die zullen dan te zien zijn in haar online Eurovisieshow op YouTube, LookLab. Van die shortlist zal uiteindelijk één winnaar gekozen worden, die ontvangt twee tickets voor de finale van het Eurovisiesongfestival van 2022. Daarnaast zal de winnende video ook getoond worden tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival.

Regels

De regels zijn heel simpel, upload een filmpje met de hashtag #EurovisionChallenge op Instagram of TikTok. De video mag maximaal zo lang zijn als het originele nummer. In tegenstelling tot op het echte Eurovisiesongfestival is live zingen niet verplicht, maar het mag wel.

Je video moet wel minstens één inzending van het Eurovisiesongfestival bevatten. Iedereen die 18 jaar of ouder is, kan deelnemen. Je video insturen kan tot en met zaterdag 22 mei om 12 uur ’s middags. De winnaar wordt later die dag bekendgemaakt.

Bekijk hier de aankondiging van de wedstrijd:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…