‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Deze twee oude bekenden keren terug naar de villa

Het realityprogramma Ex on the Beach: Double Dutch is op dit moment toe aan zijn achtste seizoen. Op zondag werd de zevende aflevering uitgezonden, waarin de kandidaten een leuke verrassing te wachten stond. Twee kandidaten die het programma eerder al moesten verlaten, keerden nu terug. Vorige week was dat met Lars en Luca ook al eens het geval.

De spanning in Ex on the Beach: Double Dutch loopt weer op. De exen blijven maar komen, waardoor ook de jaloezie toeneemt. Vaste kijkers weten ondertussen al dat Lynn niet de beste maatjes is met iedereen, dat Stevie en Ivory elkaar lijken gevonden te hebben en dat Harrie “zijn meisje” nu al terug beu is. Maar deze week was er ook een leuke verrassing voor de kandidaten en kijkers. Twee oude bekenden maakten namelijk opnieuw hun intrede in de villa.

Joyce en Ayleen

Terwijl de rest van de villa werd opgehaald door een bus om te gaan feesten in een strandbar, kwamen er twee onbekende dames de villa in. Toen de singles uiteindelijk terugkeerden was het Joyce die als eerste “we’re back bitches” riep. Joyce moest het programma eerder verlaten omdat ze positief had getest op het coronavirus, maar mocht dus uiteindelijk terug aansluiten. Naast haar mocht ook Ayleen terugkeren. Zij werd samen met Joao weggestuurd door Taier.

Maar nu zijn de dames dus terug, waardoor de groep van originele deelnemers weer wat groter wordt. Vorige week zagen we ook al hoe Luca en Lars terugkeerden. Zij waren eerder uit de villa ‘verbannen’ door Stevie, die daarmee haar ex Randy in de villa kon houden. Lang verhaal kort: de villa zit weer goed vol.

Meer
Lees meer...