‘F.C. De Kampioenen’ kerstspecial krijgt eerste trailer

OP 25 december is het zover. Dan komt de kerstspecial van F.C. De Kampioenen op televisie. Hoog tijd dus voor een eerste officiële trailer. En da’s ook precies wat Eén vandaag op de wereld heeft losgelaten.

“Ik zeg altijd: je kan niet vroeg genoeg beginnen aftellen”, schreef Eén bij de eerste trailer van de F.C. De Kampioenen-kerstspecial. En gelijk hebben ze daar. De special wordt uitgezonden op Kerstmis. Da’s nog vijftien keer slapen.

F.C. De Kampioenen-trailer

De trailer van de kerstspecial lijkt een beetje op een herwerking van de welbekende intro van F.C. De Kampioenen. We zien alle hoofdpersonages terugkeren, zelfs de overleden Johny Voners (Xavier Waterslaeghers uit de reeks).

Volledige cast

In de trailer zien we Ronaldinho (Niels Destadsbader) een camera opstellen om een groepsfoto te nemen. Ondertussen zijn Doortje (Ann Tuts) en Pol (Ben Rottiers) nog druk bezig om de kerststal in orde te brengen. Pascale (Danni Heylen) en Maurice (Tuur De Weert) blinken ondertussen nog snel de glazen op. Marc (Herman Verbruggen) en Bieke (An Swartenbroekx) proberen dan weer de kerstboom te versieren.

Boma (Marijn Devalck) en Goedele (Machteld Timmermans) wisselen alvast een cadeautje uit, en Carmen (Loes Van den Heuvel) en haar Nero’ke zorgen dat de overleden Xavier (Johny Voners) er ook bij is. En ook Fernand (Jaak Van Assche) en DDT (Jacques Vermeire) konden niet ontbreken, al zorgt die laatste er vooral voor dat de foto mislukt.

Setfoto’s

Vorige maand nog deelde Eén een video met daarin de eerste beelden uit de F.C. De Kampioenen-kerstpecial. In die beelden ontdekten we al dat zeker Marc, Balthasar Boma, Fernand en DDT in de kerstspecial te zien zouden zijn.

De F.C. De Kampioenen-kerstspecial is te zien op Kerstmis, om 20 uur 25 op Eén.

Meer
Lees meer...