‘F.C. De Kampioenen’ komt met kerstspecial: extra lange aflevering als eerbetoon aan Johny Voners

F.C. De Kampioenen Kerstspecial
Eén – F.C. De Kampioenen

Goed nieuws voor alle fans van F.C. De Kampioenen, want de sympathiekste voetbalploeg van ’t land komt op het einde van dit jaar met een unieke kerstspecial! Het wordt een extra lange nieuwe aflevering, waarin Xavier Waterslaeghers (Johny Voners) een speciaal plaatsje zal krijgen.

F.C. De Kampioenen viert dit jaar z’n dertigste verjaardag, en dat laten de acteurs van de populaire reeks niet zomaar voorbijgaan. Op het einde van het jaar verschijnt er namelijk een extra lange nieuwe kerstaflevering over de Kampioenen.

Eerbetoon aan Johny Voners

De aflevering wordt dus een soort verjaardagsaflevering, maar het wordt ook een eerbetoon aan Johny Voners. De acteur die jarenlang in de huid van Xavier Waterslaeghers kroop, overleed in maart aan de gevolgen van kanker.

Z’n personage Xavier zal een belangrijke rol spelen in de special. “Want Kampioen zijn blijft plezant, MIJN GEDACHT!” Voor de gelegenheid maakte Eén (waar de aflevering zal worden uitgezonden) een filmpje dat meer dan 5 minuten duurt, met enkel “mijn gedacht!”.

Fantastisch nieuws: er komt nog dit jaar een nieuwe extra lange kerstaflevering van F.C. De Kampioenen ter ere van de…

Geplaatst door Eén op Maandag 13 juli 2020

Op vraag van acteurs

Volgens de website van Eén komt de aflevering er op vraag van de acteurs van F.C. De Kampioenen. Het voorstel kwam van Ann Swartenbroeckx (Bieke), vertelde Marijn Devalck (Balthasar Boma) vanmorgen nog.

Wie daar precies in zal meespelen, wat er zal gebeuren en wanneer de special uitgezonden wordt, is voorlopig nog niet bekend. Het is ook nog niet geweten of de special het startschot wordt van een nieuwe reeks afleveringen.

Gesponsorde artikelen