Mijn gedacht! Binnenkort vind je de échte Bomaworst in de frituur

Mijn gedacht! Binnenkort vind je de échte Bomaworst in de frituur

We hebben er 25 jaar op moeten wachten, maar binnenkort weten we eindelijk hoe een Bomaworst nu écht smaakt … want snackfabrikant Vanreusel brengt in december de enige echte Boma Cervela Pikant uit! En dat is niet alles: ook Marcskes Kampioenenballetjes liggen binnenkort in de frituur. Met wie ga jij ze bestellen?

Zou een Bomaworst nu echt zo slecht zijn als de Kampioenen al 25 jaar beweren? Binnenkort kennen we het antwoord, want Vanreusel en Eén ontwikkelden de Boma Cervela Pikant, een licht pikante worst die volledig in Kampioenenkleuren omhuld zal zijn en geserveerd zal worden in een opvallend bakje. Mijn gedacht!

Marcskes lievelingsgerecht

En er is nog meer goed nieuws, want we zullen ook Marcskes Kampioenenballetjes kunnen proeven. Je zal ze met of zonder tomatensaus kunnen bestellen en ze worden per zeven geserveerd in leuke cups, ontworpen door Marc Vertonghen himself.

Beide frituursnacks zullen begin december verkrijgbaar zijn, net voor de release van de derde F.C. De Kampioenenfilm die op 20 december uitkomt. Bekijk hier alvast de trailer, moest je ‘m nog niet gezien hebben:

Gesponsorde artikelen